fotky ze srazu Scoupecek 5.11
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
fotky ze srazu Scoupecek 5.11
Zdravicko, fotky v puvodni velikosti jsou na
www.scoupe.wz.cz/gallery/sraz_5.11/1.JPG
je jich 31 - tzn. 31.JPG je posledni
POZOR, JPG musi bejt velkymi pismeny...!
jo a taky jsou v orig. velikosti (1MB+), takze modemari maj prozatim smulu asi..
www.scoupe.wz.cz/gallery/sraz_5.11/1.JPG
je jich 31 - tzn. 31.JPG je posledni
POZOR, JPG musi bejt velkymi pismeny...!
jo a taky jsou v orig. velikosti (1MB+), takze modemari maj prozatim smulu asi..
- Reklama
Sory ale jsi pako proboha ty fotky nejdou zobrazovat, co to je za galerii prepisovat v radku! Dej to pleas nekam kde se to da POHODLNEJI PROHLIZET!!! Diky
P.S.: Mam u kazde druhe problem i s ulozenim...
P.S.: Mam u kazde druhe problem i s ulozenim...
Korean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Kdyztak fotky jsou ke stazeni tady,ted sem je tam dal,jde to v pohode!!100% funkcni!+jsou tam este nejaky jiny+jedno malinky videjko,nic moc,chce to kameru a ne fotak.
http://physics.ujep.cz/~rsocr/obr/
http://physics.ujep.cz/~rsocr/obr/
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,zvuk dobrej:)Taky se mi to dost libi!Fotky taky pekny,skoda ze bylo hnusne,byt hezky tak to by bylo,ale stalo to za to,letiste super,na jare bude neco delsih,aspon tak 2 dny,opejkaní atd...stany:) No me ani za ty fotky tak nedekujte!Ja akorat to dycky hodim ke stazeni na univerzitni server,pac je bez problemu:) Hlavne podekujte fotakum,tzn.kamos Vojta a black_sheep a jemu hlavne pac on to zorganizoval!!!Skoda ze se malo fotilo a natacelo,ale jak rikam to pocasi,byt hezky tak je toho milion...detaily,sprinty atd... Takze bych spis rek dik vsem co prijeli!-pritomní vedi kdo byl....organizaci alias black_sheep,neboli Petrovi ,jako dobrej kamos fakt,priste se do ty organizace pustim s nim klidne.
No a vy co jste neprijeli,tak na jare,a to uz to bude o necem jinym:) Hlavne aby bylo pekne,a vetsi ucast a hlavne za tu dobu uz to zase kazdej bude mit o kousek vylepseny
No a vy co jste neprijeli,tak na jare,a to uz to bude o necem jinym:) Hlavne aby bylo pekne,a vetsi ucast a hlavne za tu dobu uz to zase kazdej bude mit o kousek vylepseny
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
vidite to, ja mel tedka takovej frmol prednasky, prace, mlada, ze jsem to ani nepostrehl
dal jsem to kdyztak na
www.scoupe.wz.cz/gallery/sraz_5.11, jsou zmenseny na 800x600 kdyby mel nekdo slaby pripojeni... skoda ze nebylo moudrejsi pocasi nebo alespon dyl svetlo, ze jsme se nezdrzeli dyl... jeste jsem sebou tahl zajimavy stary casaky (svety motoru), nejstarsi z roku 1948 atp, ale na to uz byla tma..
zjara to zopaknem ve vetsim poctu snad a trebas i pres noc, muze se vymyslet bohatsi program, myslim ze letiste v mimoni toho nabizi celkem dost.. jeste meli prijet, prej na 100%, dalsi 3 scoupe, bohuzel jednoho auto nechalo ve stychu, druhej se v nem taky vrtal takze to taky nestihl (ma v haji palivovy cerpadlo, tak tam namontoval naky z fabie a prej to jezdi hihih) a treti se mi ozval naposled v patek a pak uz nic..
ale i tak celkem fajn povozeni, celkem me prekvapilo jak mi to jede, ikdyz jsem tam mel ty smejdsky kabely.. Taky to Petrovo dovezeny z ameriky vypada zajimave. Uprimne bych ho asi nechtel, ale celkem se mi to libi. Nelakovany kliky, zdrcatka, jiny zadni svetla, mlhovka pod naraznikem jako u shades, kridlo nikde a treti brzdovy za vokem.. Navic kryty prednich svetlometu takovy mlicne zabarveny vypadaj jak kdyz nemaj sviti a pritom mu to sajnilo dobre
dal jsem to kdyztak na
www.scoupe.wz.cz/gallery/sraz_5.11, jsou zmenseny na 800x600 kdyby mel nekdo slaby pripojeni... skoda ze nebylo moudrejsi pocasi nebo alespon dyl svetlo, ze jsme se nezdrzeli dyl... jeste jsem sebou tahl zajimavy stary casaky (svety motoru), nejstarsi z roku 1948 atp, ale na to uz byla tma..
zjara to zopaknem ve vetsim poctu snad a trebas i pres noc, muze se vymyslet bohatsi program, myslim ze letiste v mimoni toho nabizi celkem dost.. jeste meli prijet, prej na 100%, dalsi 3 scoupe, bohuzel jednoho auto nechalo ve stychu, druhej se v nem taky vrtal takze to taky nestihl (ma v haji palivovy cerpadlo, tak tam namontoval naky z fabie a prej to jezdi hihih) a treti se mi ozval naposled v patek a pak uz nic..
ale i tak celkem fajn povozeni, celkem me prekvapilo jak mi to jede, ikdyz jsem tam mel ty smejdsky kabely.. Taky to Petrovo dovezeny z ameriky vypada zajimave. Uprimne bych ho asi nechtel, ale celkem se mi to libi. Nelakovany kliky, zdrcatka, jiny zadni svetla, mlhovka pod naraznikem jako u shades, kridlo nikde a treti brzdovy za vokem.. Navic kryty prednich svetlometu takovy mlicne zabarveny vypadaj jak kdyz nemaj sviti a pritom mu to sajnilo dobre
chii dekuji za chvalu, ale zase to neprehanej, slibil jsem 10 aut a byla to nakonec pulka, ale delal jsem co jsem mohl, urcite se to projevi na mym telefonim ucte tenhle mesic hihih diky vsem kdo dorazil, doufam, ze si z toho kazdej neco odnesl, a kdo zustal na tech zadnich mistech ve spritnech, at neni smutnej, vono to bylo dost o tom, ne ty auta co jeli na spici meli 14" kola a ne 16tky, navic prselo takze to bylo taky o tom kdo jak moc hrabal a kdo to trefil, ja to pri rozjezdu drzel +-3000 otacek, normalne se rozjizdim na sprintech z vyssich a myslim ze jsem udelal lip no, chtelo to jeste tak hodku, dve, abysme si poradne prolezli auta, prodiskutovali co a jak a povymenovali nazory.. taky to bude chtit si sednout nekam ke stolu a ne tam takhle postavat, to taky v takovym poctu neni zrovna ono.. jsem zvedavej co napise ladis s tim zlutym starsim scoupe, chudakovi z toho teklo vsecko tekuty jeste mu to varilo, no des, uz druhej clovek kteryho znam co na tu starsi generaci dost nadava, tak v tom asi bude docela rozdil..Romcis píše:Jo jo,zvuk dobrej:)Taky se mi to dost libi!Fotky taky pekny,skoda ze bylo hnusne,byt hezky tak to by bylo,ale stalo to za to,letiste super,na jare bude neco delsih,aspon tak 2 dny,opejkaní atd...stany:) No me ani za ty fotky tak nedekujte!Ja akorat to dycky hodim ke stazeni na univerzitni server,pac je bez problemu:) Hlavne podekujte fotakum,tzn.kamos Vojta a black_sheep a jemu hlavne pac on to zorganizoval!!!Skoda ze se malo fotilo a natacelo,ale jak rikam to pocasi,byt hezky tak je toho milion...detaily,sprinty atd... Takze bych spis rek dik vsem co prijeli!-pritomní vedi kdo byl....organizaci alias black_sheep,neboli Petrovi ,jako dobrej kamos fakt,priste se do ty organizace pustim s nim klidne.