fotky ze srazu Scoupecek 5.11

Hyundai srazy a jiné

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

black_sheep

fotky ze srazu Scoupecek 5.11

Příspěvek od black_sheep »

Zdravicko, fotky v puvodni velikosti jsou na

www.scoupe.wz.cz/gallery/sraz_5.11/1.JPG

je jich 31 - tzn. 31.JPG je posledni :wink:

POZOR, JPG musi bejt velkymi pismeny...!

jo a taky jsou v orig. velikosti (1MB+), takze modemari maj prozatim smulu asi.. :)
Reklama

Vyki
**

Příspěvek od Vyki »

Sory ale jsi pako :D proboha ty fotky nejdou zobrazovat, co to je za galerii prepisovat v radku! Dej to pleas nekam kde se to da POHODLNEJI PROHLIZET!!! Diky

P.S.: Mam u kazde druhe problem i s ulozenim...
ObrázekKorean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Romcis
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romcis »

Kdyztak fotky jsou ke stazeni tady,ted sem je tam dal,jde to v pohode!!100% funkcni!+jsou tam este nejaky jiny+jedno malinky videjko,nic moc,chce to kameru a ne fotak.

http://physics.ujep.cz/~rsocr/obr/
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
black_sheep

kua ja su linej neco udelat :)

njn, jdu na to... abyste nerekli ze vas o neco pripravuju :)
Josef

Příspěvek od Josef »

black_sheep píše:kua ja su linej neco udelat :)

njn, jdu na to... abyste nerekli ze vas o neco pripravuju :)
Vždyť už to za Tebe udělal Romcis
Vyki
**

Příspěvek od Vyki »

joooo, Romcis cajk:) stazeno... diky
ObrázekKorean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
ivan
Moderátor

Sraz foto

Příspěvek od ivan »

Dobrá práce Romcisi,škoda jen,že video je krátký!!
Miluju zvuk těhlech motorů!!
:!: Škoda,že jsem nemohl přijet,jenom tohle by stálo za to :!:
Romcis
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romcis »

Jo jo,zvuk dobrej:)Taky se mi to dost libi!Fotky taky pekny,skoda ze bylo hnusne,byt hezky tak to by bylo,ale stalo to za to,letiste super,na jare bude neco delsih,aspon tak 2 dny,opejkaní atd...stany:) No me ani za ty fotky tak nedekujte!Ja akorat to dycky hodim ke stazeni na univerzitni server,pac je bez problemu:) Hlavne podekujte fotakum,tzn.kamos Vojta a black_sheep a jemu hlavne pac on to zorganizoval!!!Skoda ze se malo fotilo a natacelo,ale jak rikam to pocasi,byt hezky tak je toho milion...detaily,sprinty atd...:) Takze bych spis rek dik vsem co prijeli!-pritomní vedi kdo byl....organizaci alias black_sheep,neboli Petrovi 8) ,jako dobrej kamos fakt,priste se do ty organizace pustim s nim klidne.
No a vy co jste neprijeli,tak na jare,a to uz to bude o necem jinym:) Hlavne aby bylo pekne,a vetsi ucast a hlavne za tu dobu uz to zase kazdej bude mit o kousek vylepseny :twisted:
black_sheep

vidite to, ja mel tedka takovej frmol prednasky, prace, mlada, ze jsem to ani nepostrehl :)

dal jsem to kdyztak na
www.scoupe.wz.cz/gallery/sraz_5.11, jsou zmenseny na 800x600 kdyby mel nekdo slaby pripojeni... :) skoda ze nebylo moudrejsi pocasi nebo alespon dyl svetlo, ze jsme se nezdrzeli dyl... jeste jsem sebou tahl zajimavy stary casaky (svety motoru), nejstarsi z roku 1948 atp, ale na to uz byla tma.. :(

zjara to zopaknem ve vetsim poctu snad a trebas i pres noc, muze se vymyslet bohatsi program, myslim ze letiste v mimoni toho nabizi celkem dost.. :) jeste meli prijet, prej na 100%, dalsi 3 scoupe, bohuzel jednoho auto nechalo ve stychu, druhej se v nem taky vrtal takze to taky nestihl (ma v haji palivovy cerpadlo, tak tam namontoval naky z fabie a prej to jezdi hihih) a treti se mi ozval naposled v patek a pak uz nic.. :(

ale i tak celkem fajn povozeni, celkem me prekvapilo jak mi to jede, ikdyz jsem tam mel ty smejdsky kabely.. :) Taky to Petrovo dovezeny z ameriky vypada zajimave. Uprimne bych ho asi nechtel, ale celkem se mi to libi. Nelakovany kliky, zdrcatka, jiny zadni svetla, mlhovka pod naraznikem jako u shades, kridlo nikde a treti brzdovy za vokem.. :) Navic kryty prednich svetlometu takovy mlicne zabarveny vypadaj jak kdyz nemaj sviti a pritom mu to sajnilo dobre :)
black_sheep

Romcis píše:Jo jo,zvuk dobrej:)Taky se mi to dost libi!Fotky taky pekny,skoda ze bylo hnusne,byt hezky tak to by bylo,ale stalo to za to,letiste super,na jare bude neco delsih,aspon tak 2 dny,opejkaní atd...stany:) No me ani za ty fotky tak nedekujte!Ja akorat to dycky hodim ke stazeni na univerzitni server,pac je bez problemu:) Hlavne podekujte fotakum,tzn.kamos Vojta a black_sheep a jemu hlavne pac on to zorganizoval!!!Skoda ze se malo fotilo a natacelo,ale jak rikam to pocasi,byt hezky tak je toho milion...detaily,sprinty atd...:) Takze bych spis rek dik vsem co prijeli!-pritomní vedi kdo byl....organizaci alias black_sheep,neboli Petrovi 8) ,jako dobrej kamos fakt,priste se do ty organizace pustim s nim klidne.
No a vy co jste neprijeli,tak na jare,a to uz to bude o necem jinym:) Hlavne aby bylo pekne,a vetsi ucast a hlavne za tu dobu uz to zase kazdej bude mit o kousek vylepseny :twisted:
chii :oops: dekuji za chvalu, ale zase to neprehanej, slibil jsem 10 aut a byla to nakonec pulka, ale delal jsem co jsem mohl, urcite se to projevi na mym telefonim ucte tenhle mesic hihih :) diky vsem kdo dorazil, doufam, ze si z toho kazdej neco odnesl, a kdo zustal na tech zadnich mistech ve spritnech, at neni smutnej, vono to bylo dost o tom, ne ty auta co jeli na spici meli 14" kola a ne 16tky, navic prselo takze to bylo taky o tom kdo jak moc hrabal a kdo to trefil, ja to pri rozjezdu drzel +-3000 otacek, normalne se rozjizdim na sprintech z vyssich a myslim ze jsem udelal lip :) no, chtelo to jeste tak hodku, dve, abysme si poradne prolezli auta, prodiskutovali co a jak a povymenovali nazory.. :) taky to bude chtit si sednout nekam ke stolu a ne tam takhle postavat, to taky v takovym poctu neni zrovna ono.. :) jsem zvedavej co napise ladis s tim zlutym starsim scoupe, chudakovi z toho teklo vsecko tekuty jeste mu to varilo, no des, uz druhej clovek kteryho znam co na tu starsi generaci dost nadava, tak v tom asi bude docela rozdil.. :)
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Už aby bylo teplo nemám rád tohle počasí a potom ještě zimu!!!
ALe na jaře určitě přijedu budu to všechno bedlivě sledovat !!!
Jo abych nezapomněl zjistil jsem další dvě Scoupíčka u nás ,tak s nima
hodím řeč!!Jeden mladej kluk a jedna holka jako dost dobrá!!!
Má ůplně stejný auto jako já!! :D :D
Romcis
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romcis »

coze holka? :) Wuuuuuuuuuuuuu :shock: :) :twisted:
black_sheep

:twisted: tak naka baba rikas? :) miry, vek? :lol: dej mi na ni kontakt, asi si s ni domluvim soukromej scoupe sraz :D
Farmář

Příspěvek od Farmář »

z fotek na me koukalo modry nebo na oplatku zase cerny nebe :(
ale jinak musim pochvalit,ze ste se tak narychlo srazili
Čao Farmář 8)
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

black_sheep píše::twisted: tak naka baba rikas? :) miry, vek? :lol: dej mi na ni kontakt, asi si s ni domluvim soukromej scoupe sraz :D
Jsi ve frontě :D :D
Odpovědět

Zpět na „Srazy“