HELP-------->M.A.D.Ymu
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
HELP-------->M.A.D.Ymu
Kucí help, prosím, dneska jsem v autě vyměnil origo rádio za Pioneer a levá strana má větší výkon než pravá, co s tím? Je to fakt hrůza...... upozorňuju, musel jsem ustříhat origo konektory, protože na rádiu mám EURO konektory..
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
Kdyby tam mel kratasek, tak mu to nehraje vubec ... Ale za vyzkouseni by to stalo ...
Projdi si znova draty od jednotlivych repraku ... protoze napajeni mas asi v poradku ...
A jestli si nejsi jisty, jestli zrovna ty dva draty patri k tomu jednomu repraku, tak vem tuzkovou baterku a jeden drat pridtz na plus a tim druhym skrtni o minus ... mel by se ozvat ...
Projdi si znova draty od jednotlivych repraku ... protoze napajeni mas asi v poradku ...
A jestli si nejsi jisty, jestli zrovna ty dva draty patri k tomu jednomu repraku, tak vem tuzkovou baterku a jeden drat pridtz na plus a tim druhym skrtni o minus ... mel by se ozvat ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200