Tak neviem či to ide nejak slicovať, keďže promlematicka je len ľavá strana zhruba od odraziek po dolný okraj. Ostatné sedí v rámci "tolerancie"mozecek píše: ↑25 srp 2024, 22:10 12mm ?? to uz je urcite mimo veskere limity urcite to jde udelat lepe .. jednak by me stvalo jak to vypada, ale to uz ma vliv i na hodnotu auta - kazdej rekne ze bylo bourane. A uz vidim jak na to kouka na garancce technik .. me se ptal jestli sem nekde liznul blatnik ze tam mam flek (pritom to byl jen nerozlestenej lestici vosk).
Auto ma 12km. Človek sa spolieha, že keď urobia predpredajny servis, že už netreba nič take kontrolovať. Nafotil som to tak uvidime čo na to predajca, keďže som s tým autom stihol doviesť domov a všimla si to až manželka.
Predpokladám že to hodia na nehodu alebo že ma niekto nabural presne s takou "šablonou ako ma zadny kufor" a som zvedaný ako to budú dokazovať, že je to po nehode, keďže na aute nie je ani škrabanček puklina ani nič čo naznačuje, že by sa take niečo stalo.
Ale ponaučenie je, že dnes na neda nikomu veriť a je zrejme isť kupovať úplne nové auto s meračom laku a dvoma servisnými technikmi a urobiť rovno geometriu, pozrieť vozidlo od spodu a pripadne ešte aj STK a Emisnu kontrolu.