Zdravím,
nesetkal jste se někdo se závadou poblikávání displeje počítače kilometrů ? Nevíte v čem by mohla být závada, popřípadě jak ji vyřešit ?
Displej nebliká pořád (denně), ale jen občas.
A zároveň bych se chtěl zeptat zda je normální, že když při všech vypnutých světlech bliknu zvednutím páčky světel dálkovými světly tzv. "světelná houkačka" se rozsvítí jak dálkové tak zároveň tlumené ?
Hyundai i30 r.v. 2010
Předem děkuji za odpověď.
Blikání displeje počítače kilometrů
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Blikání displeje počítače kilometrů
Poblikavani dyspleje má několik příčin špatny vedeni na foliji ,špatny přenos proudu z desky na foliji,nebo špatny kontakt na desce,nebo deska zhvhlne a probiji,další věc neblika nebo nemeni se jas vnitřniho osvětleni?? To potom muže dělat alternátor Pokud se to nezhoršuje bych to neřešil
Jo světelná houkačka rozvěcuje tlumeny i dalkovy,tlumeny světla by si za denniho světla ani nezaregistroval
Jo světelná houkačka rozvěcuje tlumeny i dalkovy,tlumeny světla by si za denniho světla ani nezaregistroval
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Děkuji moc za radu. ten displej bliká jen při zapnutí světel a to ne vždy,osvětlení v interieru nekolísá-jsou tam led žárovky Dnes jsem proměřil alternátor, rozsvíceno a zapnuto co se dá při středních otáčkách) a vypadá to že jednou dobíjí 13,8V-14,2V a jednou málo 12,4V-12,8V.Ještě zajedu na proměření autoelektrikáři Děkuji
Bolo by fajn napísať aj čo to napokon bolo, mám podobný problém vrátane toho altíka.
To, že pri bliku diaľkovými svietia stretávačky je normálne, za predpokladu, že páčkou hýbeš k sebe a nie od seba.
To, že pri bliku diaľkovými svietia stretávačky je normálne, za predpokladu, že páčkou hýbeš k sebe a nie od seba.
Máš v autě tlumení světel na palubní desce? Jestli jo, tak až se zase ztlumí světlo, klepni prstem do kolečka toho ovládání. Tenhle problém jsem měl taky a stačilo prostříknout to kolečko Kontaktolem. A potom vysvětlit manželce, že kolečko se nečistí sprejem na palubní desku .
Hyundai i30 Classic 1.4i CVVT
U mňa bude problém asi inde. Altík dobíja tak ako má (premerané), skôr sa mi niekde v spotrebičoch "strácajú" 2V po vložení a otočení kľúča. 1V som našiel včera, keď som vytiahol poistku rádia (chystám sa to rozobrať a premerať, či je to v kábloch alebo samotnom rádiu), ešte nájsť ten druhý.
Palubák mi bliká tiež, ale len pri zhasnutých svetlách.
Palubák mi bliká tiež, ale len pri zhasnutých svetlách.
Blikaním displeja je vybavené aj moje auto, skrátka po 15-tich rokoch je podľa výrobcu dávno za hranicou životnosti. Kvalita a životnosť použitých materiálov tomu plne zodpovedá, inak povedané - kvalita auta je vcelku mizerná a starý Accent z roku 1996 vydržal neporovnateľne viac.
Blikanie nie je nič moc, horšie bude, keď displej nadobro zhasne
Blikanie nie je nič moc, horšie bude, keď displej nadobro zhasne
11/2009 Hyundai i30 1.4 COMFORT ESP Sport, vivid blue
04/2009 Hyundai i20 1.4. Comfort
05/1996 Hyundai Accent 1.5, dark green
04/2009 Hyundai i20 1.4. Comfort
05/1996 Hyundai Accent 1.5, dark green