Ne každý máme možnost se na auto podívat zespoda u známého na dílně. Nájezdová rampa se hodí, když si chcete zkontrolovat, jestli máte podvozek v pořádku nebo třeba jen utáhnout výfuk. Kde ale ty veřejné rampy najít?
Kdo jste z těchto měst, ale klidně i dalších, a víte, kam zajet a ideálně zdarma, doplňte prosím do tohoto tématu město + ulici a konkrétní místo, ideálně s GPS souřadnicemi. Díky.
Osobně zatím marně prozkoumávám Ústí nad Labem a Litoměřice..
Veřejná rampa na auto. Praha, Brno, Plzeň, Ostrava a další
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Veřejná rampa na auto. Praha, Brno, Plzeň, Ostrava a další
za starych casov boli podobne rampy v kazdom JZD..Takze za mna vziat flasku a hodit rec s vratnym
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Jednu jsem nedávno viděl v Děčíně vedle garážového dvora, ale přístup tam byl hrozný, resp ten nájezd, bylo vidět že už tam je od revoluce Takže ideál rampy s dobrým přístupem. A třeba i foto, kdo budete mít.
Take jsem to jednu dobu u nas resil. Nejhorsi je, ze se kolikrat jedna o stare rampy, na ktere dnesni siroka auta uz nevjedou. A to kolikrat i kvuli uzkym kolejnickam na kola Vetsinou tyto rampy najdete u samostatne stojicich garazi. Jelikoz jsou lide hovada a kolikrat je prostor pod rampou zgychany olejem, tak dochazi spise k ruseni techto ramp. Vsetsinou spise byvaji s uzamcenym pristupem.
Ja jsem pred lety hledal marne neco v Praze, i nejaky sikovny obrubnik by stacil (na výměnu oleje), a nic. Jedna byvala u nas na sídlišti, ale je davno zrusena. Vim jen o jedny betonovy na tanky v byv. voj. pasmu Ralsko ovsem ted tam dali zakaz vjezdu.
červená i30 III/FL combi, 1,5 DPi / 81 kW, comfort
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
Netreba hladat rampy, staci dobry kanalizacny poklop sa smejem, ale tiez by som potreboval ako sol nejaku rampu, ci zdvihak....caka ma vymena spojky, a ked si predstavim ako budem davat dolu dve tazke prevodovky.....
Pokud ma clovek garaz nebo misto kde to strcit, lze to jednoduse vyresit najezdovou rampou. Neni to moc velke ani drahe. Na olej urcite staci