Hyundai Tucson 1.6 GDI - P0336 snímač

Startování, spojka, převodovka, provozní kapaliny.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Supertramp

Hyundai Tucson 1.6 GDI - P0336 snímač

Příspěvek od Supertramp »

Ahojte, zakladám túto tému preto aby som prípadne pomohol niekomu komu sa toto isté stane ako mne.

Auto mi začalo trhať pri vyšších otáčkach a následne mi úplne prestal zobrazovať otáčky, rozsievtila sa kontrolka aktívnej kapoty, ABS,
Vyčistil som snímač otáčok kľukového hriadela a vrátil naspäť auto fungovalo cca 3 dni a opäť sa to stalo. Preto som objednal nový diel. Uvidíme či to pomôže:) číslo dielu 39180-2B020

Pred vymenou dielu spravim výmenu oleja, a uvidime nakoľko je motor zaneseny karbonom, mohol by mať vplyv na funkciu snímača.

Napíšem vám sem update, ale budem rád ak sa podelíte o podobné skúsenosti.

Diagnostika mi vypísala toto:
============================ OBD-IIOBD-II DTCs: 1 ---------------------------- P0336 [0x0336] Crankshaft position (CKP) sensor - range/performance problem Stav: Potvrzené ============================ Řídicí jednotka motoruŘídicí jednotka motoru DTCs: 1 ---------------------------- P0336 [0x0336] Archiv (Neaktivní) Crankshaft position (CKP) sensor - range/performance problem Stav: Ověřeno a uloženo v energeticky nezávislé paměti ============================ Smart junction Nebyly nalezeny žádné DTC kódy. ============================ Active Hood systemActive Hood system DTCs: 1 ---------------------------- B16A6 [0x96A6] Archiv (Neaktivní) Stav: Ověřeno a uloženo v energeticky nezávislé paměti ============================ BCM/TPMS #2 Nebyly nalezeny žádné DTC kódy. ============================ HVAC Nebyly nalezeny žádné DTC kódy. ============================ Řídicí jednotka ABSŘídicí jednotka ABS DTCs: 1 ---------------------------- C1648(08) [0x564808] Archiv (Neaktivní) Stav: Potvrzené ============================ SRS/Airbag Nebyly nalezeny žádné DTC kódy. ============================ EPS (Electric power steering) #1EPS (Electric power steering) #1 DTCs: 1 ---------------------------- C1613(00) [0x561300] Archiv (Neaktivní) Stav: Potvrzené, Test se nezdařil od posledního vymazání kódů DTC ============================ TPMS #1 Nebyly nalezeny žádné DTC kódy. ============================ Dashboard Nebyly nalezeny žádné DTC kódy.
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Tucson 2015- Motor a převodovka“