Prodej auta - bazar ci inzerat?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odjinud

Re: Prodej auta - bazar ci inzerat?

Příspěvek od Odjinud »

Ja prodaval na inzerat š130 za 8, feldu za 15... oboje radne prevedene a k jezdeni, ne na dily. Kazdy zbozi ma sveho kupce.
červená i30 III/FL combi, 1,5 DPi / 81 kW, comfort
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
Reklama

zdenda40
*

Příspěvek od zdenda40 »

i30 1.5 DPi kombi Smart
mozecek

Příspěvek od mozecek »

Jestli nekdo kupuje auto za 20-30tis tak je to dycky loterie a spis auto na dojeti - rekl bych ze nejpodstatnejsi aspon pro me by bylo ze ma relativne cerstvou technickou a v tom stavu jak je to nejak doklepe 2 roky do dalsi. Predstava nejakeho vetsiho servisu jakoze rozvody ci nove pneu v hodnote 30% ceny auta nedava moc smysl. Zrovna premyslim ze si stejne jako mnoho jinych mozna nejakou combi popelnici koupim na stavbu a je mi jasny ze budu posledni majitel pripadne dalsi to pouzije na totez. Za me prodavat jako soubor nahradnich dilu, at si zajemce udela delsi projizdku, klidne at si to hodi nekde na zvedak atd. ale beres to jak to je. Jinak auta sem vzdy daval na inzerat - felicii za 20 si koupil soukromnik automechanik, golfa za 115 si zavolali z AAA a nakonec sem ho tam i prodal rychle a dobre, jeste sem prodaval Volvo xc90 za 200 a to si vzal taky mechanik. U tech auto 100+ bych vzdy dal inzerat a pockal kdo se ozve, vzdy se ozvali AAA, mylim ze 2x Esa, a pak pokazde stejnej kseftar co tvrdil ze to bere jak to je ale za 2/3 ceny.
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Autoesa maji nejakou vychytavku, protoze do minuty po zverejneni tusim bazos ti prijde sms.

Jinak ja prodaval vzdy na mych webech. Lidi vedeli, jak se k autum chovam a jak se o ne staram a tim padem to meli bez investic a cenu jsem si mohl rict diky tomu vyssi nez obvykle v bazarech 8)

Koukam ze to je tema 5 let stare. Prepis na noveho majitele uz jde online, odpada fronta na urade :D

https://portaldopravy.cz/
mozecek

Příspěvek od mozecek »

acka pisou sms stejne jako esa velice rychle, kdyz na sms nereagujes tak o par hodin pozdeji volaji
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Odpovědět

Zpět na „Pokec“