Montaz radia

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Lazo
**

Příspěvek od Lazo »

Jirka píše:
zhrado píše:Jirka ale ty mas r.v. 99 a tam je to uz asi normalne ale starsie mali iny rozmer a ine radio sa tam nedalo normalne dopasovat lebo je vacssi panel predny. Preto sa pytam ako to tuto pani riesili aby som daco nedovrzal.
Lazo, dik za foto, budem cakat.
Já to nemyslel špatně, je mi to ale divný, interiér je přece na chlup stejnej.. Nebo že by ne.. možná jeden chlup je jinak :D

Aby to spíš nebylo rádiem
je to asi tak,že když tam dat ten plechač a zohejbas nozicky tak jakmile na to rado trosku zatlacis tak se ti propadne do hlubin accenta:)a kdyz tam budes chtit dat ramecek tak to radio bude muset mit vystrceny nad rovinou palubky o cca 0,5 cm což vypada dost hnusně ja to řešil vypilovanim otvoru fotky zaslu snad dnes
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
Reklama

Jirka

Příspěvek od Jirka »

Propadne do hlubin?? To máš teda divnej ten plechovej kastlík, snad má vepředu rantlík ne? aby tam nemohl zapadnout. No jsem zvědavej na foto..
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
zhrado
**

Příspěvek od zhrado »

tak ako pise Lazo.. To original radio nieje proste norma DIN ci aka a nema ani ISO konektory ale tie mam vyriesene redukciou na ISO. Ale to ulozenie radia musim dako vymysliet a dufam, ze s Lazovymi foto to bude lahsie :) nebojim sa az tak uchytenia radia ale o prisposobenie predku...
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka :(
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
mario74
**

Příspěvek od mario74 »

Jirka píše:
zhrado píše:Jirka ale ty mas r.v. 99 a tam je to uz asi normalne ale starsie mali iny rozmer a ine radio sa tam nedalo normalne dopasovat lebo je vacssi panel predny. Preto sa pytam ako to tuto pani riesili aby som daco nedovrzal.
Lazo, dik za foto, budem cakat.
Já to nemyslel špatně, je mi to ale divný, interiér je přece na chlup stejnej.. Nebo že by ne.. možná jeden chlup je jinak :D

Aby to spíš nebylo rádiem
Radiom asi nie.Ja som mal ten isty problem.Ked som zalozil ramcek tak doslova vysel vo vzduchu ( z kazdej strany cca 2cm a viac volneho miesta),takze som musel pouzit take L-ka z origo radia.
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
Farmář

Příspěvek od Farmář »

No tak místo rádia vyměnit auto ...taky jedna varianta...hmm :wink:
Jirka

Příspěvek od Jirka »

Fakt se začínám těšit na ty fotky :)
PRODÁNO 05/2012
Lazo
**

Příspěvek od Lazo »

Jirka píše:Fakt se začínám těšit na ty fotky :)
no ta jak jsem slíbil tady jsou fotky zatím jen jak to vypadá z vnějšku až to pořádně uchytím tak pak vyfotím i ten úchyt asi to udělám normálně ze dvou plechů co jsem vyloupnul z jedné bedny od PC tak ty ohnu vyvrtám díry a bude Obrázek Obrázek Obrázek
akik

Příspěvek od akik »

ja jsem vubec krabičku nepoužil rádio jsem omotal těsnící páskou azasunul do palubky.začistil rámečkem a sedí perfektně.dráty jsem pospojoval klasicky čokoláddou a hraju jak vzteklý čau
Jirka

Příspěvek od Jirka »

Připadá mi to stejný, to jsem z toho blázen
PRODÁNO 05/2012
Farmář

Příspěvek od Farmář »

No koukám jako blázen :shock:
buď máte maxi radio nebo mini palubku :?
Vždyť tu kluci mají stejný ročníky a rádio určitě měnili za jiný,tak ať daj echo zda byl problém...
....já jenom nasunul,zastrčil a už to řvalo... jejda :oops:
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Farmář píše:No koukám jako blázen :shock:
:lol: :lol: :lol: A taky to tak dopadlo dvě zdraví děti!! :lol: :lol:
Jo Farmář to je zvíře!!! :lol: :lol: :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Lazo
**

Příspěvek od Lazo »

ivan píše:
Farmář píše:No koukám jako blázen :shock:
:lol: :lol: :lol: A taky to tak dopadlo dvě zdraví děti!! :lol: :lol:
Jo Farmář to je zvíře!!! :lol: :lol: :wink:
heheheeeeeeeeeeeeeeeee.:))
ale ted vazne ja to musel vypilovat o cca 0,5cm po stranach abych tam ten ramecek-mysleno ozdobny ramecek kolem radia narval
zhrado
**

Příspěvek od zhrado »

dikes za fotky, presne to je ten pripad co sa snazim vyriesit a vidim, ze to vypilovanie ti ide :))) no budem sa musiet aj ja posnazit a dufam, ze to bude dobre.Dik za pomoc
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka :(
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
omartinek
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omartinek »

Kluci ja mam taky problem s radiem.Nebyl by tu nejaky sikovny Budejicak ktery by mi na to kouknul?Radio tam bylo,je to Pionier,ted o vikentu jsem sprovoznil antenu,konecne vysouva,vyzkousel jsem to na tatkovy sonate,ale bojim se do toho radia sahat.Je to celkem prasecina kdyz jsem to videl.Zadne ISO konektory,stara dobra cokolata tak jsem z toho celkem vedle a na elektriku jsem trosicku levy. :( Nemel by nekdo cas?
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka :-)
Lazo
**

Příspěvek od Lazo »

omartinek píše:Kluci ja mam taky problem s radiem.Nebyl by tu nejaky sikovny Budejicak ktery by mi na to kouknul?Radio tam bylo,je to Pionier,ted o vikentu jsem sprovoznil antenu,konecne vysouva,vyzkousel jsem to na tatkovy sonate,ale bojim se do toho radia sahat.Je to celkem prasecina kdyz jsem to videl.Zadne ISO konektory,stara dobra cokolata tak jsem z toho celkem vedle a na elektriku jsem trosicku levy. :( Nemel by nekdo cas?
cau jestli ti to pomuze tak radio sem delal nedavno a pamatuju si ze drat ktery vysouva a zasouva antenu,a ktery je vyveden spolu s iso konektory ma barvu :černá,bílá problem je ze jsou tam dva:)musis zkusit ktery to je jeden jde myslim do reprobeden
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“