Čo vybrať?

Moderátor: Moderátoři

mozecek

Re: Čo vybrať?

Příspěvek od mozecek »

Bigster nemusi byt zla volba, ale chce ho videt - jestli se dacia zlepsila. Nez jsem vzal i30 premyslel jsem o dacii joger (na fotkach vse super, i exterier usel), ale stacily mi 3 minuty na prohlednuti interieru, kde jsem videl spoustu neprakticnosti a nekvalit a hned padil pryc. Jestli dacia neskocila pres hory a doly od joggeru tak srovnani s tucsonem ci karoqem bude uplny vysmech .. ale nevidel sem a mohl se stat zazrak :)
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

nebude to konkurenciou pre Kodiaqa ani Santu.
Je vsak v peknej vybave za 750kkc a to je sakra ragument

kedysi sme riesili Stonic vs posledna generacia Sandero Stepway..Dobre, ale.. nakoniec som radsej priplatil 10% extra a vzal stonica. Tu je vsak cenovy rozdiel snad ako minimum 30% a tam uz je dobre proste troxhu premyslat
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mi.Ha.
**

Příspěvek od Mi.Ha. »

mozecek píše: 22 úno 2025, 19:36 Bigster nemusi byt zla volba, ale chce ho videt - jestli se dacia zlepsila. Nez jsem vzal i30 premyslel jsem o dacii joger (na fotkach vse super, i exterier usel), ale stacily mi 3 minuty na prohlednuti interieru, kde jsem videl spoustu neprakticnosti a nekvalit a hned padil pryc. Jestli dacia neskocila pres hory a doly od joggeru tak srovnani s tucsonem ci karoqem bude uplny vysmech .. ale nevidel sem a mohl se stat zazrak :)
Tak jsi spíše zaujatý.
januar1
*

Příspěvek od januar1 »

Co tak kupit elektromobil? Pri tych 10km denne je to najlepsia volba. Nebude trpiet motor a ani servis.Ja mam v plane kupit Skoda Elroq je to velkostou podobne Karoqu.
dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Na to BEV musíš mať infraštruktúru. Bez trvalo dostupného wallbox-u je to sakra drahý a nepohodlný špás... takže potrebuješ RD prípadne veľmi dobre projektovanú novostavbu bytového domu, kde sa na niečo také myslelo. Pre ostatnú "väčšinu" na "mladších", starších a starých sídliskách čisté sci-fi.
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
mozecek

Příspěvek od mozecek »

Mi.Ha. píše: 22 úno 2025, 20:06
mozecek píše: 22 úno 2025, 19:36 Bigster nemusi byt zla volba, ale chce ho videt..
Tak jsi spíše zaujatý.
Dacia je pro me nezaraditelne auto - spis pracant nez univerzalni auto .. s Loganem jsem najezdil sice jen asi 3tis km po Maroku a doslova me nadchla zivost a naturalnost toho auta a super spotreba v dieslu. Spolehlivost uz tak slavna nebyla - napr z niceho nic zhasinaly svetla, coz bylo v noci o drzku. Ovladani bylo hodne neergonomicke jakoze stahovani okynek u radici paky apod. Jogger byl samozrejme novejsi, ovladani okynek mel myslim uz normalne, a byl tu videt skok vpred celkove, ale porad bida - kvalitou zcela pod urovni 20 let stare Octavia2. Kvalita tapecirungu, reknes si je to skoro MPV a pak ani za priplatek nebyla moznost pruvlaku na lyze v zadnim operadle, nesmyslne vyskove posazene celni okno apod, a nemyslim ze bude mit Herkulo kvalitativni latku tak nizko kdyz miri k 800-900k :) ale treba Bigster prekvapi. Loni se chvastali ze bude souperit s Kodiaqem .. cenou urcite jo, ale neverim ze to bude pravy konkurent. Kdyz kupuju auto za vyssi cenu tak od toho ocekavam ze dostanu i nejakou hodnotu.
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Pokec“