Palivový filtr
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Palivový filtr
Prosím o radu kde najdu u Sonaty (r.2000)palivový filtr?Chtěl bych ho vyměnit a tak se rada hodí.Foto vítáno.Za kolik se vám ho podařilo koupit.
Nic není takový jak vypadá.
- Reklama
- Tomino82
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si taky zajel do servisu na výměnu palivovýho filtru, oprava tak za 700,-, jenže mechanik ho nemohl vůbec vymontovat z trubek, bylo to celé zrezavělé jak dědův traktor, takže se z opravy za pár stovek vyklube asi oprava za tři až čtyři tisícovky, protože trubkou musí být origo ( ou ou, ten filtr tam byl zřejmě už od začátku a je tak zasranej, že nechápu, proč jsem ho nevyměnil dřív, potažmo předchozí majitel, kterej musel být pěknej čůrák
Hyundai Sonata 16V 2.0 rv97
Kladensko
Kladensko
Tak to mám hotový . Povolit to ,ale nešlo ani za prase.Nakonec jsem musel auti odvést do servisu,aby ten filtr vyměnily.Nechápu ovšem proč někteří lidi jsou takoví hovada.Vždyt stačí tak málo ....,ale škoda mluvit .Hold někteří se k autům chovaj ve stylu na 5 let je to dobrý a pak ho stajně vyměním.No a pak příjdem my co jsme rádi a štastni co jsme si koupily a trápíme se kvůli jejich lajdáctví.Jsou to ...... .
Nic není takový jak vypadá.