je to asi tak,že když tam dat ten plechač a zohejbas nozicky tak jakmile na to rado trosku zatlacis tak se ti propadne do hlubin accenta:)a kdyz tam budes chtit dat ramecek tak to radio bude muset mit vystrceny nad rovinou palubky o cca 0,5 cm což vypada dost hnusně ja to řešil vypilovanim otvoru fotky zaslu snad dnesJirka píše:Já to nemyslel špatně, je mi to ale divný, interiér je přece na chlup stejnej.. Nebo že by ne.. možná jeden chlup je jinakzhrado píše:Jirka ale ty mas r.v. 99 a tam je to uz asi normalne ale starsie mali iny rozmer a ine radio sa tam nedalo normalne dopasovat lebo je vacssi panel predny. Preto sa pytam ako to tuto pani riesili aby som daco nedovrzal.
Lazo, dik za foto, budem cakat.
Aby to spíš nebylo rádiem
Montaz radia
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
- Reklama
tak ako pise Lazo.. To original radio nieje proste norma DIN ci aka a nema ani ISO konektory ale tie mam vyriesene redukciou na ISO. Ale to ulozenie radia musim dako vymysliet a dufam, ze s Lazovymi foto to bude lahsie nebojim sa az tak uchytenia radia ale o prisposobenie predku...
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Radiom asi nie.Ja som mal ten isty problem.Ked som zalozil ramcek tak doslova vysel vo vzduchu ( z kazdej strany cca 2cm a viac volneho miesta),takze som musel pouzit take L-ka z origo radia.Jirka píše:Já to nemyslel špatně, je mi to ale divný, interiér je přece na chlup stejnej.. Nebo že by ne.. možná jeden chlup je jinakzhrado píše:Jirka ale ty mas r.v. 99 a tam je to uz asi normalne ale starsie mali iny rozmer a ine radio sa tam nedalo normalne dopasovat lebo je vacssi panel predny. Preto sa pytam ako to tuto pani riesili aby som daco nedovrzal.
Lazo, dik za foto, budem cakat.
Aby to spíš nebylo rádiem
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
no ta jak jsem slíbil tady jsou fotky zatím jen jak to vypadá z vnějšku až to pořádně uchytím tak pak vyfotím i ten úchyt asi to udělám normálně ze dvou plechů co jsem vyloupnul z jedné bedny od PC tak ty ohnu vyvrtám díry a budeJirka píše:Fakt se začínám těšit na ty fotky
heheheeeeeeeeeeeeeeeee.)ivan píše:A taky to tak dopadlo dvě zdraví děti!!Farmář píše:No koukám jako blázen
....já jenom nasunul,zastrčil a už to řvalo... jejda
Jo Farmář to je zvíře!!!
ale ted vazne ja to musel vypilovat o cca 0,5cm po stranach abych tam ten ramecek-mysleno ozdobny ramecek kolem radia narval
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Kluci ja mam taky problem s radiem.Nebyl by tu nejaky sikovny Budejicak ktery by mi na to kouknul?Radio tam bylo,je to Pionier,ted o vikentu jsem sprovoznil antenu,konecne vysouva,vyzkousel jsem to na tatkovy sonate,ale bojim se do toho radia sahat.Je to celkem prasecina kdyz jsem to videl.Zadne ISO konektory,stara dobra cokolata tak jsem z toho celkem vedle a na elektriku jsem trosicku levy. Nemel by nekdo cas?
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka
cau jestli ti to pomuze tak radio sem delal nedavno a pamatuju si ze drat ktery vysouva a zasouva antenu,a ktery je vyveden spolu s iso konektory ma barvu :černá,bílá problem je ze jsou tam dva:)musis zkusit ktery to je jeden jde myslim do reprobedenomartinek píše:Kluci ja mam taky problem s radiem.Nebyl by tu nejaky sikovny Budejicak ktery by mi na to kouknul?Radio tam bylo,je to Pionier,ted o vikentu jsem sprovoznil antenu,konecne vysouva,vyzkousel jsem to na tatkovy sonate,ale bojim se do toho radia sahat.Je to celkem prasecina kdyz jsem to videl.Zadne ISO konektory,stara dobra cokolata tak jsem z toho celkem vedle a na elektriku jsem trosicku levy. Nemel by nekdo cas?