Spínač - stahování okna
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- *
Spínač - stahování okna
Zdravím a mám prosbu. Vím, že se to tu už řešilo, ale stejně potřebuji poradit.
Jedno zadní okno stahuje, ale už neleze nahoru. Je to spínačem. Takže bych ho chtěl zkontrolovat a pak uvidím co s tím.
Nyní ho mám venku a zčásti otevřený, ale nejsem úplně uvnitř. Nějak to nejde. Dá se tam vůbec jednoduše dostat?
Jedno zadní okno stahuje, ale už neleze nahoru. Je to spínačem. Takže bych ho chtěl zkontrolovat a pak uvidím co s tím.
Nyní ho mám venku a zčásti otevřený, ale nejsem úplně uvnitř. Nějak to nejde. Dá se tam vůbec jednoduše dostat?
Lantra 1.6, r.v. 1999
- Reklama
Re: Spínač - stahování okna
Zrovna nedávno jsem to řešil na jednom kupé a co jsem zjistil,nespravíš to naopak to akorát svými pokusy odpálíš jako já!! Jsem měl z toho malou ostudu ,sehnali jsme jinej a máká to jako o život!Morpheus11 píše:Zdravím a mám prosbu. Vím, že se to tu už řešilo, ale stejně potřebuji poradit.
Sežeň jínej a máš klid,průser je v tom,že tam se přehazuje kostra a né 12+voltů jako u jiných značek aut hold korejci!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- *
To nevím,ale zkus si dát inzerát do sekce koupím nebo zajdi na nějaký vrakoviště ve Tvém okolíMorpheus11 píše:Hmmm,
jenom se ještě zeptám, nevíš kolik stojí nový spínač?
Jinak zajedu na vrakáč, ale pokud to není velká čáska, tak bych to pořídil nové.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ja kdyz jsem shanel spinace na okna na svoji Lantru, tak jsem volal kvuli orginalu a tam jsem se dozvedel neco jako 7000 u ridice a ty ostatni mam dojem 2500 ..... To nekupuj novy .... Sezen na vrakaci, nebo jako ja hod odkaz do sekce koupim ...Morpheus11 píše:Hmmm,
jenom se ještě zeptám, nevíš kolik stojí nový spínač?
Jinak zajedu na vrakáč, ale pokud to není velká čáska, tak bych to pořídil nové.
A kdyby jsi chtel kooor moc to schema na spinace, tak ti ho poslu ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
-
- *
Vypada to jen na spatny kontakt diky unave medene kontaktni pruzinky, sundej kryt spinace, je na dvou osickach a zkus rucne spinat (BACHA NA TY DESTICKY AT NEVYPADNOU A NEZTRATIS JE), pokud pri vetsim zatlaceni funguje, tak u te strany co mas problem vypiluj do sundaneho spinaciho krytu delsi drazku pro dosed. Me to taky neslo a takhle jsem to vyresil Muzes mit i pecku na kontaktech, jestli se tam dostanes tak to poradne prostrikej Kontaktolem.
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu
Mazat a mazat ... A nejen mechanizmus ... ale i ty listy ve kterych to okno jezdi ....mgspeed píše:Zdravím
Můžete mi poradit? Při stahování zadních oken mi jdou 1/3 dobře a pak přituhnou a jdou pomalu. Budu muset promazat mechanismus nebo je tam větší zádrhel?
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000