Hyundai a kočičky
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
MartasZ prohlížel jsem celý tvoje vlákno a fakt super fotky i když na to kolik je tady členů,by jich mohlo bejt i víc.Tak abych tady jenom nekecal,tak ti sem přidávám i moje tři holky a chlapy perte to sem ať je na co koukat!!!
Naposledy upravil(a) Hyuman dne 10 lis 2007, 22:24, celkem upraveno 4 x.
Hyundai Coupé FX 2.0 16V r.v.1999
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
DeBí: tyjo to si snad lítala po Trauči a hledala jakékoliv hyundaie ne? Nejdřív getz, pak new accent a elantra nikde. Ti to táta zatrhnul co
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
[quote="Hyuman"]MartasZ prohlížel jsem celý tvoje vlákno a fakt super fotky i když na to kolik je tady členů,by jich mohlo bejt i víc.Tak abych tady jenom nekecal,tak ti sem přidávám i moje tři holky a chlapy perte to sem ať je na co koukat!!!
No ,ono to bude asi tím,že doma asi nemáme tak krásný baby aby jsme se tím nějak chlubili že???
Jinak já říkám pořád,že některý kočičky by na svoje vnady měli mít zbrojní průkaz!! Anebo je doma shovávají a kochají se doma v klidu né?? Jinak kluci brzděte jo,nejsem zviklej vidět tolik krásnej žen najednou ,jedna lepší než druhá,no jo no ,krásný auta a krásné ženy to bylo vždycky a bude nadále!!
Ps Jedna půlka mužů se ráda chlubí a druhá jen toužebně slintá no,co já patřím mezi ty bernardýny!! Krásná to stvoření! Co by byl svět bez nich!
Doufám,že nedostanu přes držku sem to myslel dobře!!
No ,ono to bude asi tím,že doma asi nemáme tak krásný baby aby jsme se tím nějak chlubili že???
Jinak já říkám pořád,že některý kočičky by na svoje vnady měli mít zbrojní průkaz!! Anebo je doma shovávají a kochají se doma v klidu né?? Jinak kluci brzděte jo,nejsem zviklej vidět tolik krásnej žen najednou ,jedna lepší než druhá,no jo no ,krásný auta a krásné ženy to bylo vždycky a bude nadále!!
Ps Jedna půlka mužů se ráda chlubí a druhá jen toužebně slintá no,co já patřím mezi ty bernardýny!! Krásná to stvoření! Co by byl svět bez nich!
Doufám,že nedostanu přes držku sem to myslel dobře!!
Naposledy upravil(a) ivan dne 10 lis 2007, 19:47, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)