Melkor píše:Otázka je jestli do toho někdo šel... aby to tu nebylo mrtvý do 15 a pak žádnej sraz nebude... Bohužel já na organizaci nemám absolutně čas. (Bakalářka)
Taky? Tak jsme dva!
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
Mě je to fuk kde bude sraz,hlavně,že budeéééé akorát ,jestli auto přestane už konečně trucovat zatím je pořád v komatu.
Ps V Krkonoších sem ještě nebyl,to mi tak nevadí,jen doufám,že ta horská přirážka na všechno není tak hrozná na mou peněženku! Jinak bych byl pro!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Vašek63-dobrý návrh.Počkáme ještě jak dopadne Jirka s letišti.Jsem klidně pro kemp.Hlavně,že se sejdeme. Alespoň budou spokojení ti,kteří volali po Toi Toikách na Mimoni.
Bral bych tu Kalnou(Kalná,Kalná...chlapi,nezní vám to podezřele,jako ten kemp na Moravě-SMRAĎAVKA ,jestli za tím názvem také není něco schované )jako jeden z dobrých návrhů.Proč to nezkusit.A pokud nebudeme spokojeni,tak příště zkusíme jiný kemp.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Další věc když se vám to nebude zamlouvat tak to uděláme u mě u rybářský boudy elektrika -centrála ,ohniště ,udírna a pivo by bylo i z chlazením rybníky dva na koupání .parkování také možné. stan sebou jo a kadibudka je také jen jen trochu menčí při vytírání pr...hlava ven.
Nejlepší by to bylo někde ve stř. čechách (popř. na hraně severních,západních a středních čech, nebo pomezí východních a Vysočiny) aby jsme to měli tak nějak stejně daleko. Musím v sobotu zpět a do Krkonoš je to od nás pěkná štrapáce a kus cesty .
takže zoufalci,mám návrh a doufám že i řešení.Našel jsem kemp na hranici krajů a krom letiště(po kterém sem nepátral) má vše co potřebuje parta různých lidí se stejnou značkou vozu. takže mrkněte na to ,jsou tam ceny a fotky a vše,a můžete se začít vyjadřovat. jo a byl bych rád kdyby se popřípadě ujal někdo organizace,bo to není moje silná stránka. http://www.dokempu.cz/kempy/cr/stredoce ... enice-143/
LANTRA 1.8-beast in korea 25*5*10 + --odpočívej v pokoji
Můžu doporučit Břehy u Přelouče.Dělá tam známá,tak by neměl být problém.A super písáky Mělice.Ale jak už jsem psal,návrhů může mít každej třeba milión,ale dokud se toho někdo neujme,tak to je pořád o ničem.Já osobně v tu dobu nemám moc času,takže jsem se chtěl podívat jen na otočku.Mám v tu dobu už moc starostí s táborem.Hlasoval jsem pro první termím.Uffff....
Pajk: to by mohlo byt dobre misto.. je to docela uprostred... jsem pro
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010