Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Nazdárek!
Někdo z vás mě zná z loňské Moravy, někdo nezná, Petra od Pajka.
Ty Břehy bych se Vám mohla pozeptat, protože v tom kempu dělá hlavní recepční moje mamka, vzhledem k tomu, že to bude začátek sezony, tak by to mohlo i jít. Ale musí mi nějaká zodpovědná osoba říci, na co vše se mám optat. Ubytování by problém asi nebyl - pokud by se jednalo o stany, s chatkami už to bude asi horší ale nevím. Taky nevím, jak s místem pro nějaké sprinty apod, ale optat bych se mohla. Každý rok se ve Břehách jezdí závody mopedů. Tak mi písněte - nejlépe ještě dnes, co byste chtěli zjistit!!! Zítra odjíždím s mamkou do neděle pryč, tak bych to zjistila.
Papa
Někdo z vás mě zná z loňské Moravy, někdo nezná, Petra od Pajka.
Ty Břehy bych se Vám mohla pozeptat, protože v tom kempu dělá hlavní recepční moje mamka, vzhledem k tomu, že to bude začátek sezony, tak by to mohlo i jít. Ale musí mi nějaká zodpovědná osoba říci, na co vše se mám optat. Ubytování by problém asi nebyl - pokud by se jednalo o stany, s chatkami už to bude asi horší ale nevím. Taky nevím, jak s místem pro nějaké sprinty apod, ale optat bych se mohla. Každý rok se ve Břehách jezdí závody mopedů. Tak mi písněte - nejlépe ještě dnes, co byste chtěli zjistit!!! Zítra odjíždím s mamkou do neděle pryč, tak bych to zjistila.
Papa
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
Sraz
Zdar Peťulko
nechci ti radit, ale já bych položil asi tyto otázky:
Základní otázka- Máte již otevřeno? Tady musí být odpověď ANO.
Dále pak:
1. Je v campu volno od 15 do 17. 6. asi tak pro třicet lidí?
2. Je možno aby se ubytovalo tak 10 lidí v chatkách?
3. Může se rozdělávat oheň v areálu campu?
4. Dá se sehnat dříví na oheň?
5. Bude v provozu nějaká restaurace, WC, sprchy?
6. Může se s autem do areálu?
Pokud by odpověď byla 6x ANO, není co řešit, i bod 5. jako méně
důležitý by se dal oželet. Tak to skus.
Dík
Rade622
nechci ti radit, ale já bych položil asi tyto otázky:
Základní otázka- Máte již otevřeno? Tady musí být odpověď ANO.
Dále pak:
1. Je v campu volno od 15 do 17. 6. asi tak pro třicet lidí?
2. Je možno aby se ubytovalo tak 10 lidí v chatkách?
3. Může se rozdělávat oheň v areálu campu?
4. Dá se sehnat dříví na oheň?
5. Bude v provozu nějaká restaurace, WC, sprchy?
6. Může se s autem do areálu?
Pokud by odpověď byla 6x ANO, není co řešit, i bod 5. jako méně
důležitý by se dal oželet. Tak to skus.
Dík
Rade622
Naposledy upravil(a) rade622 dne 30 kvě 2007, 19:25, celkem upraveno 2 x.
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Ahojda!
Tak tady jsou odpověďi:
Kemp již otevřen je!!!!
1. pro 30 lidí volno by bylo pod stany určitě - každý vlastní!!
2. kolik by bylo volných míst v chatkách apod. budu vědět přesně zítra dopo, napíšu to sem
Pozn.: v autě se tam normálně spát nesmí, ani pod širákem,ale možná by šla nějaká výjimka - to uvidíme, ale těch 40Kč za malý stan snad nikoho nevytrhne a každý stnad dokáže nějaký splašit!
3. oheň se v kempu rozdělávat může, jsou tam vyhrazený ohniště
4. ano, dříví je buď plný les (kolem jich je spousta) nebo se dá i zakoupit v kempu, v půjčovně sportovních potřeb
5. restaurace je přímo v areálu kempu, a další 2 v obci, sprchy i WC by byli k dispozici normálně - WC stále, sprchy ráno a pak v večer
6. s autem se do kempu může normálně, samozřejmě se za něj platí - ale kde ne!!!
Snad to stačí a zítra ti sem písnu ten počet míst v těch chatkách, nějak hnedle dopo.
Zatím se mějte a kdyby ještě nějaký dotaz, tak jsem k dispozici do zítra do oběda!
Papa
Tak tady jsou odpověďi:
Kemp již otevřen je!!!!
1. pro 30 lidí volno by bylo pod stany určitě - každý vlastní!!
2. kolik by bylo volných míst v chatkách apod. budu vědět přesně zítra dopo, napíšu to sem
Pozn.: v autě se tam normálně spát nesmí, ani pod širákem,ale možná by šla nějaká výjimka - to uvidíme, ale těch 40Kč za malý stan snad nikoho nevytrhne a každý stnad dokáže nějaký splašit!
3. oheň se v kempu rozdělávat může, jsou tam vyhrazený ohniště
4. ano, dříví je buď plný les (kolem jich je spousta) nebo se dá i zakoupit v kempu, v půjčovně sportovních potřeb
5. restaurace je přímo v areálu kempu, a další 2 v obci, sprchy i WC by byli k dispozici normálně - WC stále, sprchy ráno a pak v večer
6. s autem se do kempu může normálně, samozřejmě se za něj platí - ale kde ne!!!
Snad to stačí a zítra ti sem písnu ten počet míst v těch chatkách, nějak hnedle dopo.
Zatím se mějte a kdyby ještě nějaký dotaz, tak jsem k dispozici do zítra do oběda!
Papa
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že jestli někdo nepříjde s dohodnutou letištní plochou tak je rozhodnuto Hlavní je, že je tady jistotka, že bude kam jet. Takže sraz se konat bude
škoda jen že není poblíž letiště kam by se dalo zajet zablbnout...
škoda jen že není poblíž letiště kam by se dalo zajet zablbnout...
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Peťulko paráda a Pajk dostane za domácí ůkol připravit pěknou orientační jízdu ať je večer o táboráku o čem povídat!!
Já myslím,že lepší už to nebude a že je nejspíše rozhodnuto dávám své požehnání a doufám,že se též připojí i ostatní členové!!
Ps : Letiště ani mít nemusím,ale spíše dobré papání a něco k pití a hlavně pohodička a žádná práce brrr
Já myslím,že lepší už to nebude a že je nejspíše rozhodnuto dávám své požehnání a doufám,že se též připojí i ostatní členové!!
Ps : Letiště ani mít nemusím,ale spíše dobré papání a něco k pití a hlavně pohodička a žádná práce brrr
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)