Rada ohledně koupě
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
papíry 5 000kč ten přejezd 50Eur + doprava 10 000 taky mě teda sere že to je 1,6 radši bych 2,0 ale já budu mít auto jen na krasu na rychlost už moc nejsem spíš na zrychlení jinak bych ty papíry nechal dělat časem ted mi je vezmou a jinak jsem byl ve středu u komise a docela to dopadlo dobře pokud udělají tu novelu zákona tak dostanu akorat za předjíždění přez plnou a za to je 5-10 000 a 6-12 měsíců zakaz a půl doby uplynutí mi ho vrátí takže bych na tom autě mohl udělat dost věcí a třeba tam dát 2,0Tiburon_FX píše:cena zajímavá, ale zas je to 1,6 tka, nevim jak je to s clem atd. jestli se to vůbec vyplatí....
je to tam;)Jerry159 píše:já jsem si tu stranku přeložil a nic takového tam neníSparky píše:Moc pěkné, ovšem pokud je tam für export oder händler, tak bych si zjistil zda-li vůz nemá nějakou závažnou závadu. Také často sleduji německé nabídky, a jakmile je tam für export rychle utíkám pryč.
Beschreibung:
servo , 2 airbag, alufelgen sehr sauber top zustand, kleine beule vorne auf der beifahrer seite, verkauf nur an händler oder export.
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
omlouvam se nevšim sem si a co to přesně znamená?Sparky píše:je to tam;)Jerry159 píše:já jsem si tu stranku přeložil a nic takového tam neníSparky píše:Moc pěkné, ovšem pokud je tam für export oder händler, tak bych si zjistil zda-li vůz nemá nějakou závažnou závadu. Také často sleduji německé nabídky, a jakmile je tam für export rychle utíkám pryč.
Beschreibung:
servo , 2 airbag, alufelgen sehr sauber top zustand, kleine beule vorne auf der beifahrer seite, verkauf nur an händler oder export.
Nemusíš se omlouvat für händler = pro ty co tahaj auta a export (vývoz) to je jasný, prostě se toho chtěj zbavit do ciziny. Tím pádem bych za tím hledal nějakou kulišárnu! Chce si o tom autě zjistit co nejvíce, aby se ti toJerry159 píše:omlouvam se nevšim sem si a co to přesně znamená?Sparky píše:je to tam;)Jerry159 píše: já jsem si tu stranku přeložil a nic takového tam není
Beschreibung:
opravdu vyplatilo dovézt!
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Tiburon_FX:Jerry159 píše:To bylo dobrý tak asi bude lepší když počkám a seženu tady něco za slušný peníz a a hlavně 2,0Tiburon_FX píše:Hlavně prodejce Ahmed Muhamed Issa - no tak to si myslim že mluví za vše, je jasný že tenhle frajer začínál prodejem vembloudů
Jerry159: Pokud máš spoustu času jak jsi psal, tak nemá cenu nic uspěchat. Jistě se objeví daleko zajímavější kousek za podobnou cenu.
Vypaqda dobre, handler oder export neres, to se stavem nema nic spolecnyho. Prejezd po vlastni ose stoji bud 100 EUR(zlutej prouzek) nebo 200EUR (cervenej prouzek), zaplatis jen nekomu benzin za cestu + prihlaseni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Btw, s Arabama se obchoduje velmi dobre...ve vychodnim Nemecku a okoli Berlina zpravidla narazite na Polaky, Rusaky apod...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP