Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Takže od dnešního rána jsem také spokojeným majitelem Accenta a to s motorem 1,4i ... vybíral jsem delší dobu z nových aut a tohle se mi zamlouvalo nejvíc ... první dojmy: na motůrku je vidět, že línej rozhodně nebude, ale zatim (260km ) jsem ho nijak netrápil a chvíli s tim ještě počkám...jinak jsem si všimnul (stejně, jako psal někdo nade mnou), že spotřeba opravdu naskakuje při stání na místě a to dost rychle, takže spotřeba měřená ve městě při stáních na červenou nebude moc vypovídající...ale to mě zrovna moc netrápí...
No, uvidim dále, ale z té dnešní první jízdy jsem byl (jak jinak) nadšenej ...
Accent 1,4i 2007
Natural grey
Natural grey
- Reklama
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
to jsem psal jaaaaa...Anonymous píše:ahoj a jaka výbava? a proč zrovna tuhle barvu? mě se nejdřív moc zamlouvala ale ted sem mi zda už tmava...... tak bych vzal asi zlatou at slouží pane
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Výbava základní (tzn. Active)+ metalíza + jsem si nachal namontovat mechanické zabezpečení řadící páky - navíc holt nebylo ... ale nad tím teď nepřemýšlím a užívám si pocitu z nového autaAnonymous píše:ahoj a jaka výbava? a proč zrovna tuhle barvu? mě se nejdřív moc zamlouvala ale ted sem mi zda už tmava...... tak bych vzal asi zlatou at slouží pane
Barva je taková, protože se mi líbila - mám radši decentnější a tmavší barvy...navíc se mi líbí kombinace tmavšího zevnějšku a světlého interiéru ...
Jinak díky za přání ...
Accent 1,4i 2007
Natural grey
Natural grey
Alarm
Parada, takze v hyundai nemontuju ine alarmy nez META co maju na sklade a to za 12 000 sk, blazni. Serem na nich namontujem si ho sam, aspon viem ze, to nebudem mat odflaknute, a hned si tam supnem dvojcestny nech je moje vozitko stale pod dohladom.
Inak dalsie postrehy: Mam dojem ze, mi dost ubera klima z vykonu motora, tiez mate take pocity pri 1,4 benzine ?
Inak dalsie postrehy: Mam dojem ze, mi dost ubera klima z vykonu motora, tiez mate take pocity pri 1,4 benzine ?
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
ja bych tam žadny alerm nedaval.. radej to zamčení řezení a nějaky tajny spínač za 12tis mam 15 alu i s pneu..
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Pruser je v tom, ze u novyho auta to bude konec zaruky - asi teda... Nicmene drzim palce!David C3 píše:ja bych tam žadny alerm nedaval.. radej to zamčení řezení a nějaky tajny spínač za 12tis mam 15 alu i s pneu..
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
NO este uvidim ma nejakych znamich v H, uvidim ci nezozenie potvrdenie o namontovani.Felotron píše:Pruser je v tom, ze u novyho auta to bude konec zaruky - asi teda... Nicmene drzim palce!David C3 píše:ja bych tam žadny alerm nedaval.. radej to zamčení řezení a nějaky tajny spínač za 12tis mam 15 alu i s pneu..
Ale aj keby, tak to by musela byt porucha elektroniky, hadam napojenie na centralne zamikanie nesposoby poruchu motora.
Daewoo lanos - pokusam sa predat
Hyundai accen 2007 objednany
Hyundai accen 2007 objednany
Zkoušel jsem test spotřeby reál/PC jako by auto stálo v koloně. Dolil jsem úplně do plna, vynuloval spotřebu i km, ujel 1km a poté nechal auto běžet na volnoběh aniž by se pohlo, pozoroval spotřebu a nechal ji vyšplhat z 7,5l/100km až na 50l/100km. Poté jsem auto opět dolil a vešlo se necelých 0,5l, po přepočtu skutečná spotřeba na takto ujetý 1km vyšla asitak (nedá se přesně při tak malém množství paliva) 45-50l/100km, čož ukazoval i PC...Rajče píše:Takže od dnešního rána jsem také spokojeným majitelem Accenta a to s motorem 1,4i ... vybíral jsem delší dobu z nových aut a tohle se mi zamlouvalo nejvíc ... první dojmy: na motůrku je vidět, že línej rozhodně nebude, ale zatim (260km ) jsem ho nijak netrápil a chvíli s tim ještě počkám...jinak jsem si všimnul (stejně, jako psal někdo nade mnou), že spotřeba opravdu naskakuje při stání na místě a to dost rychle, takže spotřeba měřená ve městě při stáních na červenou nebude moc vypovídající...ale to mě zrovna moc netrápí...
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Já nad tím později přemýšlel a došlo mi, že je to vlastně logické a že by palubní počítač měl do výpočtu spotřeby zahrnout i palivo spotřebované při stání na místě...a jelikož ho počítá od z kilometrů ujetých od posledního resetu (a já měl zatím najeto málo), tak spotřeba při stání na červenou naskakovala rychle a mě se to nějak nezdálo...ale bylo to správně - až budu mít najeto třeba 3000, tak bude spotřeba při stání na místě naskakovat také, ale třeba o 0,1l za hodinu...takže už mi to došlo, že je to v pořádku ...tom píše:...
Jinak tedy mě trochu mrzí, že palubní počítač nemá funkci zobrazování okamžité spotřeby - už jsem řídil vícero aut s palubnímy počítači a všechny tuto fci měly...ale to je jen takovej postřeh
Anonymous píše:Já nad tím později přemýšlel a došlo mi, že je to vlastně logické a že by palubní počítač měl do výpočtu spotřeby zahrnout i palivo spotřebované při stání na místě...a jelikož ho počítá z kilometrů ujetých od posledního resetu (a já měl zatím najeto málo), tak spotřeba při stání na červenou naskakovala rychle a mě se to nějak nezdálo...ale bylo to správně - až budu mít najeto třeba 3000, tak bude spotřeba při stání na místě naskakovat také, ale třeba o 0,1l za hodinu...takže už mi to došlo, že je to v pořádku ...tom píše:...
Jinak tedy mě trochu mrzí, že palubní počítač nemá funkci zobrazování okamžité spotřeby - už jsem řídil vícero aut s palubnímy počítači a všechny tuto fci měly...ale to je jen takovej postřeh