Automat

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

moravak

automat

Příspěvek od moravak »

Ano, máš pravdu, auto tam stálo (i fotka je focená tam), bydlí tam švára, od kterého auto mám. Sekanina u nádraží mi nic neříká, zřejmě nějaký malý servis, ale hlavně že je dobrý! Návštívím jej a okouknu to tam. Rád bych se někdy ozval na ICQ......tak zdar
Hyundai Lantra, 1,6 GLS, rv. 1999, automat, LPG
Reklama

kibut

Příspěvek od kibut »

To ze niekedy ide plyn silnejsie a niekedy slabsie moze byt podla mna sposobene tym, ze plynovy pedal to vie rozlisit. Ked sa pozriete na pedal zo spodu, tak tam vidite taki spinac (aspon ja ho tam mam). Tiez sa plynovy pedal sa ohyba nie len pevne s pakou dolu, na ktorej je pripevneny, ale aj na nej. To sposobuje zopnutie a rozopnutie spinaca. Teda inak auto akceleruje, ked tlacis na pedal jemne a inak ked razantne (alebo az na podlahu :wink: ). Aspon si to myslim ja, je to moja domnienka. :?
Budem rad, ak ma vivediete z omylu :shock:
moravak

automat

Příspěvek od moravak »

Nazdárek,
Kibute, já chtěl říct, že pedál mačkám stále stejnou intezitou a vůz se někdy rozjede rychleji a někdy pomaleji (samozřejmě na stejném terénu), takže se mi prostě zdá, že má někdy "odpich" vyšší a někdy nižší. Ale možná se mi to zdá, chce to čas, abych si více na automat zvyknul. Každopádně díky za vysvětlení! 8)
Hyundai Lantra, 1,6 GLS, rv. 1999, automat, LPG
kibut

Příspěvek od kibut »

8)
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Motory“