![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
nic proti, ale to co tu píšu já je pro všechny, aby se nedostali do stejnejch porblémů jako já.. myslim si, že je to docela poučný
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak prosím.. jinam.. papa
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Promiň MartasZ, vícekrát se to nestaneMartasZ píše:Pánové.. co takhle si tohle řešit pře SZ?![]()
nic proti, ale to co tu píšu já je pro všechny, aby se nedostali do stejnejch porblémů jako já.. myslim si, že je to docela poučný
Tak prosím.. jinam.. papa
Nooo.. zas to neber tak tragickyM.a.d.y píše:Promiň MartasZ, vícekrát se to nestane![]()
![]()
Proč by ne? Jak třeba odůvodní, že má tvý auto rozhozený u sebe na dílně? A ty toho najdeš víc a ono ti to klapne...MartasZ píše:Jooo.. něco mám.. až budu doma, tak dodám, ale myslim že to stejně nikam nepovedeHanz píše:MartasZi, nemáš náhodou fotečky tvýho kupadla v garáži toho šmejda??? Jen že by se to hodilo pro právníky k tomu soudu.....třeba
To ti preju - ale uz tech kravin pred babama nechej - teda aspontech z autamaMartasZ píše:Zejtra si jedu pro svý kupátko..... jooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
A teď jdu spát, ať už je zejtra
Dobrou
Pane Martasz,jste si naprosto jistýMartasZ píše:Zejtra si jedu pro svý kupátko..... jooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
A teď jdu spát, ať už je zejtra
Dobrou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |