HYUNDAI COUPE 2.0 16V AUTOMAT

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

FARAON

HYUNDAI COUPE 2.0 16V AUTOMAT

Příspěvek od FARAON »

KLUCI MA HO VUBEC NEKDO? Obrázek
Reklama

HolyHole
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HolyHole »

ja ne, ja mam Scoupe :D
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
Davepic

Příspěvek od Davepic »

Ja ne... :lol:
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Kurňa chlape,někdo ti ukradl pedál. :shock: :lol: Asi budeš rarita. :wink:
Když jsem kupoval svého Tiburona,tak mě automat v Praze ukazovali a chtěli vnutit,ale já bych byl bez kvedlačky nesvůj. :(
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Davepic

Příspěvek od Davepic »

S automatem by sis to tak neužil jak s manualní převedovkou
FARAON

Příspěvek od FARAON »

CHLAPI OMYL JA JSEM PROTI AUTOMATU MEL TAKE NAMITEK .................ALE MUSIM UZNAT ZE VEDELI PROC HO DAVAT DO SPORTAKU-OPRAVDU KDYZ SI CHCI ZAKVEDLAT TAK SKOCIM DO SADINY
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

FARAON píše:CHLAPI OMYL JA JSEM PROTI AUTOMATU MEL TAKE NAMITEK .................ALE MUSIM UZNAT ZE VEDELI PROC HO DAVAT DO SPORTAKU-OPRAVDU KDYZ SI CHCI ZAKVEDLAT TAK SKOCIM DO SADINY
Sorry, ale s tímhle nemůžu souhlasit, myslim že do sporťáku opravdu automat nepatří ani omylem, něco jinýho jsou pádla pod volantem. Automat patří do luxusních aut, jako je třeba Sonata, ale v coupé fakt nemá co dělat, a u mě je to kvrdlání fakt důležitý, a je to jedna z věcí která mě na řízení nejvíc baví - ta možnost volby, jezdit s automatem tak se asi unudim.... a se škodovkou to fakt nemá nic společnýho...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

No asi tak... automat je dalsi vec co by mi nedovolila jezdit jak chcu. Este ze moje scoupo nema ani automat, ani ERS, EBD, ESP a jak se vsem tem silenejm stabilizacnim vecem rika. Jestli se chci naucit ridit auto tak napred musim zvladat auto sam bez pomoci pocitace :wink:
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Farmář

Příspěvek od Farmář »

Přesně tak Tibi.... pádla to by bylo něco inýho 8)
ale stejně nejní na ten klasickej "fofr klacek" :wink:
Davepic

Příspěvek od Davepic »

s automatem nehodíš gumu :lol:
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Tiburon_FX píše:
FARAON píše:CHLAPI OMYL JA JSEM PROTI AUTOMATU MEL TAKE NAMITEK .................ALE MUSIM UZNAT ZE VEDELI PROC HO DAVAT DO SPORTAKU-OPRAVDU KDYZ SI CHCI ZAKVEDLAT TAK SKOCIM DO SADINY
Sorry, ale s tímhle nemůžu souhlasit, myslim že do sporťáku opravdu automat nepatří ani omylem, něco jinýho jsou pádla pod volantem. Automat patří do luxusních aut, jako je třeba Sonata, ale v coupé fakt nemá co dělat, a u mě je to kvrdlání fakt důležitý, a je to jedna z věcí která mě na řízení nejvíc baví - ta možnost volby, jezdit s automatem tak se asi unudim.... a se škodovkou to fakt nemá nic společnýho...
Souhlasim s tebou Tiburone, navíc tenhle automat má i docela málo kvaltů a zrychlení z 0-100 je s nim o dost horší než s manuálem...já bych to do auta nechtěl ani za nic.
Obrázek
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

automat ma své do sebe.Taky jsem odsuzoval automat a ted jsem koupil 2 auto domu a je v automatu(subaru legacy outbac) ale neni to špatny je to jinej pocit z jizdy taková pohoda.Neodsuzoval bych to.A to že do sportaku nepatří automat a co mercedes SLR ten je myslím v automatu a jak umí pelašít
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
FARAON

Příspěvek od FARAON »

dik honzo, nemuzete chlapi srovnavat padla pod volantem to se dela jen u sekvencnich prevodovek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

tady ale nikdo pádla pod volantem nesrovnává, jenom jsem napsal že to jsem ještě ochoten u sportovního auta tolerovat! zrovna toho Meda SLR bych sem netehal, páč mám pocit, že má taky možnost pádlování!!! jedinej sporťák co se pamatuju, co měl automat bylo Ferrari 400/412 a to byl strašnej provar, jinak potom 456ka na přání, a pak ameriky - což je vzhledem k línejm amíků pochopitelný - ale koupit si corvettu v automatu - to bych se musel asi hodně nenávidet. Mě osobně to prostě nic neřiká, možná kdybych byl starší (důchodce), nebo cojávim řidič s povolání (taxikář), tak bych asi byl unavenej tim věčnym řazenim, ale takhle si to stále užívám, a jak napsal Marťazs, horší zrychlení, větší spotřeba atd...příjde mi to že to bere tomu autu na zábavnosti, a to tak že hodně tak asi tak....ale každej máme samozdřejmě jiný priority...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

To jo s manualem je lepší zábava to určitě ale v dnešní době jsou ty automaty tak namakaný že jsou vážně dobrý.Já toho řazení mám plny zuby při těch kilometrech co najedu tak jsem rád že si mužu sednou do automatu a být v klidu a už jen odpočivat.Ale taky jsem říkal automat nikdy do baráku nesmí ale dnes je vše jinak.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“