Ukazatel paliva
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Ukazatel paliva
Ahoj.
Mám Lanrtu 1.6 GLS 16V r.v.97, už asi 4 měsíce. Nefunguje u ní už od koupi ukazatel paliva.Ručička je pořád v poloze plné nádrže.Musím se orientovat podle kontrolky rezervy.Nemáte někdo zkušenosti kde by mohl být problém.
Díky za odpověď.
Mirek
Mám Lanrtu 1.6 GLS 16V r.v.97, už asi 4 měsíce. Nefunguje u ní už od koupi ukazatel paliva.Ručička je pořád v poloze plné nádrže.Musím se orientovat podle kontrolky rezervy.Nemáte někdo zkušenosti kde by mohl být problém.
Díky za odpověď.
Mirek
- Reklama
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi zdálo, že nefunguje kontrolka palivoměru, protože nesvítila ani když se ručička nebezpečně blížila "za roh" směrem dolů. Nechtěl jsem to riskovat a zkoušet jestli se rozsvítí, ale nedávno na mě dolehla ropná krize a kontrolka v zatáčce blikla, ale to už byla ručička totálně dole a ani se nehnula.
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Re: Ukazatel paliva
Zkoušel jsem kolik ujedu od trvaleho rozsvícení kontrolky a ujel jsem 80km.Začne svítit opravdu az na te spodni tlusté carce.
-
Palivová nádrž
Zdravím.
Používam služobnú Lantru 1.8 /1996/. Môže mi niekto povedať, aký
má objem palivovej nádrže.
Vďaka
Používam služobnú Lantru 1.8 /1996/. Môže mi niekto povedať, aký
má objem palivovej nádrže.
Vďaka
Též zdravím kolegu na Slovensku, Mám Lantru 1,6/97. V silné knížce Lantra-návod k obsluze, píši že celkový objem Lantry (sedan i combi) je 55 lit. Já osobně jednou natankoval při rozsvíceném 'Hladovém žlutém oku' 55 lit. Tak si myslím, že plná nádrž i s potrubím je cca 57-58 lit.
Mimo téma: je škoda že jste těm Španělům nedali na prd....., mohli jste hrát s náma (dnes to určitě dopadne) na MS.
Radek
Mimo téma: je škoda že jste těm Španělům nedali na prd....., mohli jste hrát s náma (dnes to určitě dopadne) na MS.
Radek
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996