hlavně je zajímavý, že drtivá většina jde přez střechu i většina co jsem viděl na vrakáčích byla přez budku....Davepic píše:auta je škoda ale hlavně že si OK nějak to tady začlo byt Hitem rozstřelit COUPE Přežilo to křídlo??? bych ho vzal ted nejake shanim...
Coupé I. nehody
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
jo pres boudu chodej docela casto to mas recht! asi to bude proto, ze kdyz nejde pres boudu tak se opravuje a nikdo to nevi pak a kdyz se to otoci pres strechu tak uz na to kazdej kasle a prodava to na dily, tak..
.. tot muj ryze detektivni zaver samozrejme to nemuze bejt spatnym podvozek coupe
.. tot muj ryze detektivni zaver samozrejme to nemuze bejt spatnym podvozek coupe
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
no mám li bejt upřímnej, tak na mě ten podvozek celkově působí nevyspitatelně, asi to bude tim, že jsem měl předtim zadokolku, ale u coupé, je to tak, že jedeš a jedeš, a najednou se to auto nečekaně utrhne, už jsem měl párkrát na mále....asi to bude tim že působí dost sebejistě v zatáčkáchblack_sheep píše:jo pres boudu chodej docela casto to mas recht! asi to bude proto, ze kdyz nejde pres boudu tak se opravuje a nikdo to nevi pak a kdyz se to otoci pres strechu tak uz na to kazdej kasle a prodava to na dily, tak..
Jo, tohle je přesně věc, kterou jsem u tohodle auta nikdy nepochopil....v zatáčkách pod plynem to sedí jako přibitý, ale když třeba jedeš po dálnici a prudčeji změníš směr, tak se to chová dost záludně.Tiburon_FX píše:no mám li bejt upřímnej, tak na mě ten podvozek celkově působí nevyspitatelně, asi to bude tim, že jsem měl předtim zadokolku, ale u coupé, je to tak, že jedeš a jedeš, a najednou se to auto nečekaně utrhne, už jsem měl párkrát na mále....asi to bude tim že působí dost sebejistě v zatáčkáchblack_sheep píše:jo pres boudu chodej docela casto to mas recht! asi to bude proto, ze kdyz nejde pres boudu tak se opravuje a nikdo to nevi pak a kdyz se to otoci pres strechu tak uz na to kazdej kasle a prodava to na dily, tak..
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
já jsem střelil jednu skoro pravoůhlou zatáčku dost ostře, a nečekaně mi dost fest ustřelila prdel...zadek lítal ze strany na stranu...měl jsem co dělat abych to ukočíroval, a stalo se mi to víckrát - a tlumiče tam mám takřka nový...
Jo, mně už taky párkrát v zatáčce ustřelil zadek (nebo to k tomu mělo sklony) a to jsem měl pocit, že jedu celkem bezpečně. Dávám si od té doby větší pozor. Holt to auto působí dojmem, že sedí jako přibitý, ale realita může bejt jiná.
V poslední době se s těma bouračkama ale fakt nějak rozsypal pytel. Případní zájemci o koupi staršího nebouraného Coupé mají čím dál tím omezenější výběr...
V poslední době se s těma bouračkama ale fakt nějak rozsypal pytel. Případní zájemci o koupi staršího nebouraného Coupé mají čím dál tím omezenější výběr...
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Čím to asi bude,že nabouraných Coupe 1.gen je více a více?Cena klesá a tyhle auta si od starších zkušených řidičů(kteří si je koupili nové),kupují nezkušení a blázniví závodníci.Přeci mají už po autoškole něco najeto,ne?Tak šup vedle kočku a trochu zamachrovat........přes střechu. Alespoň budete mít dostatek náhradních dílů na vrakáčích.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Pockej, az chytis druhou mizu a budes vozit holky z diskotekyBorek píše:Čím to asi bude,že nabouraných Coupe 1.gen je více a více?Cena klesá a tyhle auta si od starších zkušených řidičů(kteří si je koupili nové),kupují nezkušení a blázniví závodníci.Přeci mají už po autoškole něco najeto,ne?Tak šup vedle kočku a trochu zamachrovat........přes střechu. Alespoň budete mít dostatek náhradních dílů na vrakáčích.
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
- black_sheep
- Moderátor
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Copak já,ale budu mít o ně strach až je budou vozit jiní. Kdo mě zná,ví že se umím kochat předpisově krajinou ,ale i provětrat ručičku za 200km/h(ale ne za každou cenu,ne vždy,ne s rodinou) .Jsou hranice,za které nejdu=nevidím/nepředjíždím,plná čára,obec......Ale když je pěkná silnice,sucho.....proč se nesvézt .Felotron píše:Pockej, az chytis druhou mizu a budes vozit holky z diskotekyBorek píše:Čím to asi bude,že nabouraných Coupe 1.gen je více a více?Cena klesá a tyhle auta si od starších zkušených řidičů(kteří si je koupili nové),kupují nezkušení a blázniví závodníci.Přeci mají už po autoškole něco najeto,ne?Tak šup vedle kočku a trochu zamachrovat........přes střechu. Alespoň budete mít dostatek náhradních dílů na vrakáčích.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor