Nový projekt a nové S-ko
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Clovece nevim myslim ze spoiler mezi lidi moc nepusti precejenom tuning vzhledu je o tom mit original Uz taky zacinam navrhovat svuj vlastni look kterej si nekdy mozna necham udelat ale to jeste uplyne hodne benzinu
Naposledy upravil(a) Yurii dne 18 čer 2007, 18:29, celkem upraveno 1 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Ahoj ten přední nárazník je udělaný z mého půvudního. tam jsem zachoval celou horní část s úchyty aby to sedělo a ten spodek je dělaný z laminátu od jedné firmy tady v západních čechách na mé přání a domluvě s tím člověkem vzniknul tenhle tvar. jinak je to návrh z Mitsubishi Lancer Evo. a stím dáním do placu je to jak psal Yurii je to originalita a tu si chci zachovat jde o to abych přijel někam a byl tam takový jediný. v interiéru zatím nic moc teď je tam jen budík tlaku turba a přístrojová deska v laku a do budoucna jiné sedačky volant a přečalounit boky dveří.shotik píše:ahoja. ten predni spojler je delanej z originalu nebo neco jineho ? udelal bys neco takoveho i me treba za uplatu ? pripadne co chystas za zmeny do interieru ????
Pro Yurii chlape tak to ti přeju doufám že už brzo rozjedeš svoji přestavbu ať je tu další Sko a mám se na co dívat, ale obrň se trpělivostí protože já nejezdim od zimy. MichaelS
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Jo až bude další budu tam jinak se určitě uvidíme v Mimoňi na velkém tuningu a doufám že až mě někdo uvidí tak přijde na pokec jako to bylo posledně se žluťáskem!!black_sheep píše:nojo.. vsak uvidime casem ze bych neco vymyslel zasejc s tou mimoni
ahoj chlape to víš dělám pomalu a hlavně teď je to jen na lakýrovy nejhorší je čekat a čekat. Jo Mimoň je naše. Rád jsem četl pár tvých slov. Ahoj MichaelSŽluťasek píše:Nazdar chlapaku Ty tomu teda davas za usi no ale uz aby to bylo nak se stip paras jestli chces tak sedni na kolo a prijed ja te necham zas posadit aby si to nepozapomnel
No jinak Minon je nase ne Skoda ze to nestihnes do Hradce no ale uz se tesim az pokecame mej se a at uz jezdis
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jak sme řikávali na frontě: "Počkáme a uvidíme."MartasZ píše:No jo.. prej se to tam zas uklidnilo, takže by to snad i šlo tak nějak na černoblack_sheep píše:nojo.. vsak uvidime casem ze bych neco vymyslel zasejc s tou mimoni
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
co mas za kola? a mas snizeno nebo origos ? ten predni spojler chapu no . a co si za to dal jeslti to neni tajny ? tak vymyslet svuj nebude asi rpoblem . jde o to kdo by to udelal za prijatelnou cenu
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI