Roudná 15. 6. - 17. 6. 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Dráčku-uděluji ti řád zlatého foťáku,před nastoupenou jednotkou s rozvinutou zástavou. Skvělá práce -kvalita i kvantita:!: Bravo.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
Tak jsem to všechno skouknul a přidávám se k Borkovi a rád bych udělil pochvalu před .......................nastartovanou dvanacettrojkou.
Naposledy upravil(a) Petrko dne 21 čer 2007, 14:03, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Sonata 3.0 V6 GLS 1998 Aut. přenechal jsem manželce
Ford Windstar 3.0 V6 1997 Aut. na prodej
manželka Hyundai Lantra 1.6 GLS 1999 Aut. prodáno
Ford Windstar 3.0 V6 1997 Aut. na prodej
manželka Hyundai Lantra 1.6 GLS 1999 Aut. prodáno
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tvá škoda Dastine. Víš jak se mohla vyjímat tvá hlava na fotkách od Dráčka. Tak snad příště.Dastin píše:Vidím,že jte si to pěkně užili a musel to být pěkný víkend, příště mě to snad už konečně vyjde.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Farmář jr.
No já,jako vždy v zápalu práce nemám na nic čas ,ale konečně už se zadařilo počítač komunikuje s kamerou,tak dávám dohromady ty slíbený videa ,pánové to je nářez ,ale ty proslovy v tom ,tak to nemá chybu ,akorát nevím,jak to ještě rozdělím,snad něco vymyslím!!!
Ps:Jestli se to povede,tak o víkendu by to mohlo byti na foru!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojojojojojooooooooooooo... videa jsou to, po čem prahnu.. už aby to bylo Tak ať se daří a je to tuivan píše:No já,jako vždy v zápalu práce nemám na nic čas ,ale konečně už se zadařilo počítač komunikuje s kamerou,tak dávám dohromady ty slíbený videa ,pánové to je nářez ,ale ty proslovy v tom ,tak to nemá chybu ,akorát nevím,jak to ještě rozdělím,snad něco vymyslím!!!
Jo jo ... taky chci videjka .... Jsem zvedav, jak to sem dostanes ...MartasZ píše:Jojojojojojooooooooooooo... videa jsou to, po čem prahnu.. už aby to bylo Tak ať se daří a je to tuivan píše:No já,jako vždy v zápalu práce nemám na nic čas ,ale konečně už se zadařilo počítač komunikuje s kamerou,tak dávám dohromady ty slíbený videa ,pánové to je nářez ,ale ty proslovy v tom ,tak to nemá chybu ,akorát nevím,jak to ještě rozdělím,snad něco vymyslím!!!
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem nejspíš ne.. ale třeba Rapidshare, bo tak něco.. hlavně ať je to koukatelnýVita píše:Jo jo ... taky chci videjka .... Jsem zvedav, jak to sem dostanes ...MartasZ píše:Jojojojojojooooooooooooo... videa jsou to, po čem prahnu.. už aby to bylo Tak ať se daří a je to tuivan píše:No já,jako vždy v zápalu práce nemám na nic čas ,ale konečně už se zadařilo počítač komunikuje s kamerou,tak dávám dohromady ty slíbený videa ,pánové to je nářez ,ale ty proslovy v tom ,tak to nemá chybu ,akorát nevím,jak to ještě rozdělím,snad něco vymyslím!!!
No a nebo nekam jinam ... Treba si udelej svu E-Disk a tam to bude nejlepsi ...MartasZ píše:Tak sem nejspíš ne.. ale třeba Rapidshare, bo tak něco.. hlavně ať je to koukatelnýVita píše:Jo jo ... taky chci videjka .... Jsem zvedav, jak to sem dostanes ...MartasZ píše: Jojojojojojooooooooooooo... videa jsou to, po čem prahnu.. už aby to bylo Tak ať se daří a je to tu
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
Když se zaregistruješ na edisku, tak tam máš zas jen 250MB na upload, leda že si uděláš víc účtů...Vita píše:No a nebo nekam jinam ... Treba si udelej svu E-Disk a tam to bude nejlepsi ...MartasZ píše:Tak sem nejspíš ne.. ale třeba Rapidshare, bo tak něco.. hlavně ať je to koukatelnýVita píše: Jo jo ... taky chci videjka .... Jsem zvedav, jak to sem dostanes ...
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
Koukatelný to bude,ale drobátko to bude o něco dýl ,včera jsem na tom dělal,ale přestalo mi to nahrávat video signál a sem to hledal,všechno vytrhal a pořád nic,sem přeinstaloval celej systém,momentálně je situace taková,že momentálně pořád nahrávám ,ale budou
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)