Prasklo lanko rucni brzdy
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Prasklo lanko rucni brzdy
Tak ja vas zdravim z anglie, protoze su curak a zatahl sem na rovince za rucku tak mi prasklo lanko, nemohl by mi nekdo rict jaka je jeho cena a pripadne postup opravy nebo tak neco? su tady hodne omezenej naradim tak se bude hodit kazda rada.Dik chlapi 16v
Jiřa
- Reklama
http://www.autokelly.cz/img/logo.gif tam se mrkni .Musíš povolit lanovody a potom je z pod auta odmonuješ jen ten špatnej je tam plecová zarážka kůli posunu lanka tak to vyndáš a není co řešit.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
ahoj diky moc za radu ale su z teho trosku jelen jestli to chapu dobre tak lanovody povolim u rucni brzdy a potom zespoda odmontuju to spatny lanko(predpokladam ze prasklo jen jedno ale nevim proc mi teda nebrzdi ani jedna strana) no pak to natahnu k zadnimu kotouci, hodim to do te zarazky kde se to poradne napne a muzu vyrazit ne?
Jiřa
K ručce jsou dva lanovody a jen jeden napínací šroub tak jak to bylo u stovek a formanů že na každým lanovodu byl závit tady je to centrálně a co destičky jsou dobrý když ti nebrzdí obě strany?A jestli je prasklý tak to taky poznáš když to u ručky povolíš a nevím zda máš bubny nebo kotouče ? U kotoučů je to malinko jiné než u bubnů ?
kdyz ti praskne jedno tak ti nebrzdej obe nevim jak to popsat ale po nadzdvihnuti stredovyho panolu to uvidis a pochopis jinak lanko 350kc autopb@centrum.cz vimenu zvladnes ale trocha trpelivosti pad autem
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
haha. napis jim mail autopb@centrum.cz a oni ti ho snad poslou i za La Manch. jinak meli by se menit obe dve(kdyby ti pak nahodou prasklo i druhy) ja sem menil jen jedno a zatil good. no a tam uvas v anglii by mohli mit taky to lanko...........
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele: