Co ty o tom víš?Andy4 píše:OT: najäčší mafijáni su predca jazdia v MB (mladá boleslav) so značkou KS (košice-vidiek) a blutút na uchu
Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
Kde na Accent tempomat? nevíte jestli na volantu a nebo např na levé páčce????? čaaaaau
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Accent este nemam ale ked som bol na predvadzacke tak mi najviac vadilo ze to neukazuje aktualnu spotrebu, iba priemernu, dojazd a este teplotu.
Ta predvadzacka mala 2200km a priemerna spotreba tam bola 5,2. To som bol moc prekvapeny. Auto este ani zdaleka nezabehane a ked beriem v uvahu kolko ludi sa no nom strieda tak je to velmi mala spotreba.
Ta predvadzacka mala 2200km a priemerna spotreba tam bola 5,2. To som bol moc prekvapeny. Auto este ani zdaleka nezabehane a ked beriem v uvahu kolko ludi sa no nom strieda tak je to velmi mala spotreba.
Ja uz mam nieco najazdene na diesloch ale vsetko na fyremnych tak tam mi to bolo srdecne jedno aka je spotreba. Teraz ma benzin s palubnym PC. Priemerna podla palubneho mi vychadza 4.8 30% mesto inak mimo, aj tak tomu uplne neverim ale zhruba mi to vychadza podla tankovania tak si myslim ze funkcia na pal pc o okamzitej spotrebe je velmi dobra vec.
Priemernu mi ukazuje od 4.8 do 5.5 ale to uz pri zatazeni, je pravda ze vecsinou autom chodime len dvaja ja a moja priatelka ktora zrovna nieje nejaka zataz takze asi aj preto a ja vlastnim 1.2 benzin 44Kw nieje to boh vie co tak preto uvazujem o accent 1.5 CRDi je rozdiel medzi 44KW a 81KW . Uz sa na to veeeeeeelmi tesim ked to kupim. Len sa mi zda vysoka spotreba na accente co som cital, v papieroch pise kombinovana 4.6 ale nejako sa k tomu magickemu cislu nikto nepriblizil. Este k mojej spotrebe najlepsiu som dosiahol 4.5 ale to uz bolo naj co sa mi podarilo a po dialnici asi 4.9-5.1 niesom si isty bolo to este minuleho roka
nejde ani tak o vykon ktory auta aj tak dosahuju az na maxime otacok ale o krutak Myslim ze ta 1,2 ma 106Nm pri 3000ot/min a accent 235Nm pri 1900az 2750ot. V tom je podstatny rozdiel a pohodlnejsia jazda. Ja ma 1,2 47kw uz 4roky. Nie je to zlý motor ale je urobeny do mesta. Ked s nim vybehnem na dialnicu je to za trest