ABS u Getze
Moderátoři: vipe, Moderátoři
ABS u Getze
Ahoj, mam getze asi 2 měsíce starýho a chtěl bych se zeptat, jak se projevuje, že zasahuje do brždění ABS? Je to nějak cítit, či slyšet? U mě se zatim nic neprojevilo a to i teď v zimě.
- Reklama
Alespon u aut, ktery jsem mel, ABS zaclo fungovat az tehdy, kdyz jsem na to dupnul...kopal me pedal plynu, takze je to vicemene citit jen na noze a zaroven tim, jak auto poskakuje:) v lete, kdyz brzdim na sterku a kamincich, tak mi prijde, ze ABS to auto snad jeste zrychluje:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
ABS nejlip vyzkousis tak ze si ted v zime najdes nejake volne a kluzke prostransty treba nejake vetsi zasnezene parkoviste je idealni. Auto po nem rozjed a pak poradne slapni na brzdu az k podlaze a drz ji dokud auto nezastavi. Pedal by ti mnel pod nohou pulzovat bude se ti snazit zvednout nohu, podle toho poznas ze ti ABS sepnulo. A mozna uslisis ze predu takove bouchani to jak bude auto stridave zastavovat a zase uvolnovat kola.
GETZ ELEGANCE 1,5 CRDi
Re: ABS u Getze
presne jak pise krtek.brzdovy pedal zacne kopat to jak se prerusuje brzdna sila.
getz 1.1l dynamic,space silver mica,2006
Re: ABS u Getze
Ja mam auto uz 6 mesiacov a zasach ABS som zacial pocitil len 3x ( prudke brzdenie ked mi niekto nedal prednost + nepozorni cyklista ), je to take nevyrazne "kopanie" ... v pedali som ho vsak spetne moc necitil ( naozaj len nevirazne ).
Na skusku vsak mozes kludne pouzit to co pisal Krtek vyssie ...
Na skusku vsak mozes kludne pouzit to co pisal Krtek vyssie ...
Hyundai Getz 1086cm Active od 6.6.2008 do 4.2.2012 ( kupovane nove - najazdene 118.245km )
Hyundai i20 electric red 1,2 57kw od 4.2.2012 ( za chvilu 30.000km ... )
Hyundai i20 electric red 1,2 57kw od 4.2.2012 ( za chvilu 30.000km ... )