Elektrika-pomoc!!!

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
spetik

Elektrika-pomoc!!!

Příspěvek od spetik »

Zdravim priznivce aut Hyundai Sonata.Pisi za tatu tak doufam ze to dam dohromady.Tatka ma Sonatu r.v.1995.Do dnesni chvile uplne v pohode,bez problemu a to ma najeto 98000.A problem zacal pred tydnem.Auto prijelo z STK dojeli jsme v pohode a druhy den jsme jeli do prace a auto chciplo.Nejhorsi je ze chciplo jen kdyz jsme chteli dat blinkr.Takze problem v elektrice.Dali jsme to do Hyundaje a nemuzou na to prijit.Nemate nekdo prosim el.schema?V servisu nam ho nepujci.Nejhorsi je ze kdyz auto chcipne,kontrolky zhasnou uplne vsechny ale pritom normalne sviti potkavaci svetla.Takze problem v baterce urcite nei.Prosim o rady.Nechceme o ni prijit.Je to luxusni auto za malo penez.Kam se na to hrabou Octavie. :D Diky
Reklama
 

Uživatelský avatar
Maska
*
Příspěvky: 30
Registrován: 07 čer 2005, 15:39
Bydliště: Dobruška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maska »

prohledej technicke prirucky

:arrow: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=20

:idea: to vlakno procti cele .. najdes tam i login/password
Sonata II (Y-3 97´) 2.0/16V GLS
SantaFe 4WD V6 (02)
Sonata II (Y-3 94´) 2.0/16V GLS
Uživatelský avatar
cypisek
***
Příspěvky: 699
Registrován: 08 črc 2005, 18:29
Bydliště: Orlová
Kontaktovat uživatele:

elektrika

Příspěvek od cypisek »

spetik : no kompletni manual by byl .. ale jen v angličtině .. nevím odkuď jsi, takže jedině poslat na mail ..... ale ma to tak 70 MB , nebo na cedlu poštou .. tak se ozvi jestli bys to chtěl, a jak .. :wink: cypisek1@seznam.cz
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG

bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
spetik

Příspěvek od spetik »

Problem vyresen,diky za odpovedi.Jak tam ma tatka original alarm tak uz nam pul roku nejde a ted se to proste z niceho nic zacalo hadat.Prisli na to uplnou nahodou.Ale dekuji vam vsem za odpovedi.
radas
*
Příspěvky: 14
Registrován: 10 pro 2006, 03:16

Příspěvek od radas »

spetik píše:Problem vyresen,diky za odpovedi.Jak tam ma tatka original alarm tak uz nam pul roku nejde a ted se to proste z niceho nic zacalo hadat.Prisli na to uplnou nahodou.Ale dekuji vam vsem za odpovedi.
origoš alarm nejde,no ja nevím opravuji sice důlní razící kombajny po stránce elektro :lol: ,ale jestliže něco jen nefunguje neznamená to ,že to nemůže škodit co to je za mechaniky?nebo to chtěli pozdržet a prašulky se sypou ,že a pak té radosti :lol: no hlavně ,že se to před rokem teda vyřešilo :wink:
Odpovědět

Zpět na „SONATA“