Pozdrav všem majitelům H-kupéček
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Pozdrav všem majitelům H-kupéček
Ahoj, náhodou jsem včera objevil toto fórum a hned se zaregistroval . Zdravím všechny stejné nadšence do těhto krásných vozítek.
Mám Tiburona 2.0 FX , model 2002 a slouží mi k velké spokojenosti už třetím rokem.
Tak ať nám to jezdí!
Mám Tiburona 2.0 FX , model 2002 a slouží mi k velké spokojenosti už třetím rokem.
Tak ať nám to jezdí!
- Reklama
kez by som mal tu cest a pridal sa do coupe gheta... Aj to raz pride.. Treba zacat od zakladov... Tak teda zdar...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Chlapi, o fóru jsem fakt nevěděl, těch našich miláčků jezdí po silnicích jak šafránu, potkat někoho se stejnou značkou je radost . Nedávno jsem viděl sice několik kupéček 1.generace, ale novější jsem za dva měsíce ragistroval jedno jedno- stříbrné u Hodonína.
Jinak jsem ze Žatce a makám v Mostě.
Tiburon 2.0 FX , model 2002 , Žatec , Most
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Airfan-nemůžeš se divit,že naše Coupe nejsou vidět,když je debí "žere" .Mrkni na Rastyho Coupe-Debí jen projela Jaroměří kolem jeho auta .......... a už má sežraný zadní nárazník. Bacha na ni.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tak tě tady taky vítám.Jednou jsem tě viděl v Žatci jet po nákladní,ale bylo to na poslední chvíli,jináč bych bejval bliknul .Třeba se v Žatci někdy potkáme. .Airfan píše:Chlapi, o fóru jsem fakt nevěděl, těch našich miláčků jezdí po silnicích jak šafránu, potkat někoho se stejnou značkou je radost . Nedávno jsem viděl sice několik kupéček 1.generace, ale novější jsem za dva měsíce ragistroval jedno jedno- stříbrné u Hodonína.
Hyundai Coupé FX 2.0 16V r.v.1999