![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kola mě vyjdou sada na necelých 13.000 + pneu.
Zásah do auta by tam neměl bejt žádnej.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
teda tak to je pech, a tu co mají na autokelly, to teda není ona jo?Korálek píše:Tak to tu masku budeš schánět dost špatně.Když jsem to zboural tak jsem chtěl tu samou a dokonce jí mají v autokelly na obrázku.
Když jsem si jí nechal koupit tak překvápko,je to ta samá co origoš z fabriky.Jinak jsem zjistil že je to maska z Accenta z americký verze.
Ty folie co mám tak jsou LLumar.Mám dokonce i typový list z vypsanou úpravou oken.Boční u řidiče a spolujezdce tam ale nemám napsaný,asi z důvodu že okna jsou z fabriky zatonovaný lehce do zelena.
Co vím tak je povolené zatmavení na boku u řidiče a spolujezdce o 30% oproti bílému sklu.Dělala mi to firma Tomáš.
Můžu ti poslat i tel.
Jenže 84USD je to s poštovným po US, poštovné do Evropy stojí 70USD, takže by tě to vyšlo na 124USD a počítej ještě s vaším DPH. Platit můžeš kreditkou nebo PayPal. Cena těch Kubinových není tajemství, ale ať ti ji přeci jen napíše raději on jako kupující.soto píše:Kolko to cele vyslo z ebay? Ja mam obidve zadne svetla prasknute a nove orig. Hyundai stoja cca 5 tis. SKK za dva kusy. Tu som nasiel par za cenu (spolu s postovnym) za 84 USD co vychadza cca 2200 SKK a to sa mi vobec nezda. Zeby to bolo o tolko lacnejsie ?
Ako je to s dodanim ? Treba platit kreditkou ?
Tu je link na tie svetla:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-02-HY ... dZViewItem
Ee, tam je "Ships to: Worldwide", takže posílá po celém světě.soto píše:Ono tam je uvedene ze postovne je worldwide (tych 30 USD). Pre USA a Canadu je tam ina cena (24 USD) a tiez cena svetiel je trosku nizsia. Ale v principe islo mi o to, ci to je cele lacnejsie ako nove originalne Accent svetla v servise resp. autokelly. BTW Kubine, co si urobil s tymi starymi svetlami. Neprodas?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |