![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
dojem...nic moc...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
třídveřáky prý asi pro náš trh nebudou... údajně vysoká cena s motorem 1.6
tak uvidíme
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Dělá mi to taky, ptal jsem se jednoho člověka, co má to samé auto a slyší to samé. Tak asi to dělají všichni. Mohu se zeptat, jakou máš spotřebu. Já se pohybuji asi od 6,5 - 7,5 podle toho kde jezním, ale spíš k těm 7,5 převážně v městském provozu /Jezdit nyní v Ústí dost hrozný/lunek píše:Na svém accentu jsem najel již přes 7000 km, auto zatím bez jediné závady, ale jediné co mi vadí, že mi při řazení trochu hlasitěji cvaká v převodovce, jinak řezení jde bezproblémově. Chtěl bych se zeptat, jestli je to normální. Trochu mi to vadí, když třeba se rozjíždím a řazení jedničky jde slyšet v okolí auta.
Jasna vec ze se spotreou 8,5 po dalnici nejedu 130, ale jinak jsem celkem spokojeny. Jen se mi zda ze nadrž je nejak mensí nez pisou. Dle palubniho počítace dojezd---- a pistole cvakne při 37 litrech tak fakt nevím jak je velka ale 45l se mi nezdaKcheml píše:Rád mezi námi vidím nové benzíňáky.Zajímavé je, že CRDi jsou převážně doménou bratrů Slováků, kdežto k benzínu se hlásí spíše Češi... čím to?
Pokud jde o spotřebu, tak po 5.500 km se na silničkách Vysočiny nedostanu nad 7.2, s lehkou nohou není problém jezdit za 6.5. Asi by to šlo i níž, ale to by vyžadovalo opravdu důsledný Economy run nebo alespoň rovnou silnici bez kopečků.
Necasek: Ta dálnice za 8,5 už není v normě LEHKÁ noha, že? Mně to při vícemeně stabilních 130 km/h za hodinu bralo něco kolem sedmi, spíš níž.
Tak to na tom jsme úplně stejně, taky jsem přes 40 litrů do nádrže ještě nenarval. A to jsem to jednou již docela sušil (měl jsem tak akorát na dojezd a po cestě byla nečekaná objížďka, na níž už někdo stihl přeházet cedule, takže jsem dvakrát zakufroval).Necasek píše: Jen se mi zda ze nadrž je nejak mensí nez pisou. Dle palubniho počítace dojezd---- a pistole cvakne při 37 litrech tak fakt nevím jak je velka ale 45l se mi nezda
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |