--------------------------------------------------------------------------------
Už asi pol roka mám Sonatu 2,0 2002. bežné servisné úkony si robím sám a práve potrebujem vymeniť palivový filter a za toho - ho neviem nájsť. Tak prosím o pomoc.
palivový filter
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Reklama
Filtr je vzadu za nádrží napříč auta. U stáři tvého auta bys neměl mít větší problém. Ale doporučuji to nechat na nějakěm slušném servisu a nemusí to být zrovna autorizovaný Hyundai, stačí malý servis, kde jsou ochotní a pojištění. Pak si předejdeš problémům s utrhnutým závitem apod.
dříve SONATA 2.5 V6 24V LPG
pak KIA Magentis 2.5 V6 24V LPG
a nový přírůstek ATOS 1.0 manželce
nyní SONATA NF 2009 2.0 CRDi
pak KIA Magentis 2.5 V6 24V LPG
a nový přírůstek ATOS 1.0 manželce
nyní SONATA NF 2009 2.0 CRDi
Páni ďakujem za odpovede.To že je niekde pri nádrži som si myslel aj ja ,ale dva krát som bol kôli tomu pod autom a išiel som si oči vyočiť, ale nič som nenašiel.Najnovšie info - vonkajší filter teda pri nádrži sa montoval do modelu Sonáta III a model Sonáta IV 2002-2005 má už filter
v palivovej nádrži.Dnes by som ho mal meniť. Takže až bude mať niekto probelém budem môcť poradiť. Ozaj filter som nedokázal zohnať nikde iba cez Hyundai.
DRK
v palivovej nádrži.Dnes by som ho mal meniť. Takže až bude mať niekto probelém budem môcť poradiť. Ozaj filter som nedokázal zohnať nikde iba cez Hyundai.
DRK