Nefunguje tacháč - potřebuju poradit

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Hujer

Příspěvek od Hujer »

Tiburon_FX píše:Takže od tý doby co sem tenhle thread založil do tohoto pátku 13tého mi nefungoval tachometr :twisted: , v pátek mi Hujer dělal rozvody, a byl natolik ochotnej (ještě jednou díky!!!) že se mi podíval i na to tacho, problém byl v jednom ze tří drátků co vedou od čidla z převodovky, byl na půl cestě jakoby prokousnutej, takže tam nešel proud, Hujerek mi to opravil a už to zas funguje tak jak má....už dlouho sem něměl takovou radost :)
No ja dekuju za to tvoje kleni,protoze sem se tak dlouho nezasmal a Jirka si urcite striknul do gatat kdyz dostal ten zachvat smichu! :lol: :lol: :lol:
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Reklama

black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

Hujer píše:
Tiburon_FX píše:Takže od tý doby co sem tenhle thread založil do tohoto pátku 13tého mi nefungoval tachometr :twisted: , v pátek mi Hujer dělal rozvody, a byl natolik ochotnej (ještě jednou díky!!!) že se mi podíval i na to tacho, problém byl v jednom ze tří drátků co vedou od čidla z převodovky, byl na půl cestě jakoby prokousnutej, takže tam nešel proud, Hujerek mi to opravil a už to zas funguje tak jak má....už dlouho sem něměl takovou radost :)
No ja dekuju za to tvoje kleni,protoze sem se tak dlouho nezasmal a Jirka si urcite striknul do gatat kdyz dostal ten zachvat smichu! :lol: :lol: :lol:

hujere tobe diky za ochotu pri shaneni okynka, nakonec jsem sehnal za 1000,- v plzni, teda, plus dalsi litr benal no a montaz jsem provedl odborne na parkovisti :lol:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Hujer

Příspěvek od Hujer »

black_sheep píše:
Hujer píše:

hujere tobe diky za ochotu pri shaneni okynka, nakonec jsem sehnal za 1000,- v plzni, teda, plus dalsi litr benal no a montaz jsem provedl odborne na parkovisti :lol:
Neni za co nakonec te to prislo na stejny penize a bonus k tomu krasne straveny odpoledne. :D :wink:
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

Hujer píše:
black_sheep píše:
Hujer píše: No ja dekuju za to tvoje kleni,protoze sem se tak dlouho nezasmal a Jirka si urcite striknul do gatat kdyz dostal ten zachvat smichu! :lol: :lol: :lol:

Neni za co nakonec te to prislo na stejny penize a bonus k tomu krasne straveny odpoledne. :D :wink:
:lol: nojoo kdyby ten clovek rekl ze je v plzni a ne v praze driv tak jsem usetril vic :lol: ostatne, benzin do prahy by taky neco stal :lol: ale fakt diky i tak :wink:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“