Svietiaca kontrolka oleja (mazania)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Svietiaca kontrolka oleja (mazania)
Caute, vzdy, ked startujem auto so studenym motorom po dlhsej prestavke..napr. rano, tak po nastartovani mi svieti cca 2sec. kontrolka oleja. Potom zhasne. Chcem sa opytat, ze ci je to normal aj u vas. Kolegovi to nerobi. Ked startujem potom pocas dna, tak mi to uz nerobi a hned po starte zhasne...Vdaka!
Hyundai Accent 2007, CRDi, Tender green, Elegance
- Reklama
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka oleja na 1,5 CRDI
je to normalne.celloo píše:Caute, vzdy, ked startujem auto so studenym motorom po dlhsej prestavke..napr. rano, tak po nastartovani mi svieti cca 2sec. kontrolka oleja. Potom zhasne. Chcem sa opytat, ze ci je to normal aj u vas. Kolegovi to nerobi. Ked startujem potom pocas dna, tak mi to uz nerobi a hned po starte zhasne...Vdaka!
v servise mi povedali ze pokial vsetko zhasne do 10 sekund tak je to ok.
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
Tak to jsem na tom dobře, po zapnutí klíčku nechám zhasnout žhavení, vodu ve filtru, airbagy, a po startu je vše zhaslé do 2 vteřin, to mám ještě 8 rezervuMikro píše:je to normalne.celloo píše:Caute, vzdy, ked startujem auto so studenym motorom po dlhsej prestavke..napr. rano, tak po nastartovani mi svieti cca 2sec. kontrolka oleja. Potom zhasne. Chcem sa opytat, ze ci je to normal aj u vas. Kolegovi to nerobi. Ked startujem potom pocas dna, tak mi to uz nerobi a hned po starte zhasne...Vdaka!
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
mne bolo povedane ze startovat mozem okamzite ked mi zhasne zhavenie.tom píše:Tak to jsem na tom dobře, po zapnutí klíčku nechám zhasnout žhavení, vodu ve filtru, airbagy, a po startu je vše zhaslé do 2 vteřin, to mám ještě 8 rezervuMikro píše:je to normalne.celloo píše:Caute, vzdy, ked startujem auto so studenym motorom po dlhsej prestavke..napr. rano, tak po nastartovani mi svieti cca 2sec. kontrolka oleja. Potom zhasne. Chcem sa opytat, ze ci je to normal aj u vas. Kolegovi to nerobi. Ked startujem potom pocas dna, tak mi to uz nerobi a hned po starte zhasne...Vdaka!
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Predchádzajúce:
Mě taky, ale přesto ještě nechávám pohasnout airbagy, protože při svítící kontrolce probíhá jistá příprava a kontrola. Když startuješ dřív, tak tentto proces přerušíš a probíhá znovu. Zatímco když necháš zhasnout a nastartuješ, už se nerozsvítí.Mikro píše:mne bolo povedane ze startovat mozem okamzite ked mi zhasne zhavenie.tom píše:Tak to jsem na tom dobře, po zapnutí klíčku nechám zhasnout žhavení, vodu ve filtru, airbagy, a po startu je vše zhaslé do 2 vteřin, to mám ještě 8 rezervuMikro píše: je to normalne.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW