V kolik tam jedete?Ze bych vyhnal pavoucky z vyfuku?MartasZ píše:Jéé.. chlapy.. ve středu sem dohodlej s kámošema že zajedem trošku zablbnout na letiště do Hoškovic, tak nechcete se sejít tam?
Další sraz u Prahy?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
- Reklama
Hmm.Tak nevim nevim.Budu se ale snazit.MartasZ píše:No nějak odpoledne.. viděl bych to na třetí, čtvrtou
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
Re: sraz
Ja myslim ze to klukum vadit nebude!kakaca píše:Ahojky nevadilo by kdybych se k vám ve středu připojila???
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
- black_sheep
- Moderátor
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- black_sheep
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
Ajtakrajta tigrovaná.. to sem tomu dal
Já to trochu blbě napsal, netušil sem, že bude takovej zájem
Takhle tedy.. já tam jedu s kámošem v jednu.. jedeme testovat Subárko.. ale když vidim kolik by vás chtělo přijet, tak si říkám, že by to za to stálo, klidně tam jet ještě jednou.. takže..
Zítra.. tedy 25.7. asi tak od čtyř hodin.. kdo by měl cestu přes Boleslav, tak se můžem sejít v půl čtvrtý na parkovišti u Hypernovy.. to najde každej, páč je to hned u sjezdu z dálnice směr Jičín.. jinak to letiště je tady
Takže kdo by to měl z druhý strany, mohl by na nás počkat někde v Hradišti.. ale jestli teda chcete přijet, tak na stopro.. ať tam nejedu podruhý zbytekně.. kontakt na mě 777189630 a pokud tam někdo bude, tak chtěj asi 50 na hodinu.. tak jak?
Já to trochu blbě napsal, netušil sem, že bude takovej zájem
Takhle tedy.. já tam jedu s kámošem v jednu.. jedeme testovat Subárko.. ale když vidim kolik by vás chtělo přijet, tak si říkám, že by to za to stálo, klidně tam jet ještě jednou.. takže..
Zítra.. tedy 25.7. asi tak od čtyř hodin.. kdo by měl cestu přes Boleslav, tak se můžem sejít v půl čtvrtý na parkovišti u Hypernovy.. to najde každej, páč je to hned u sjezdu z dálnice směr Jičín.. jinak to letiště je tady
Takže kdo by to měl z druhý strany, mohl by na nás počkat někde v Hradišti.. ale jestli teda chcete přijet, tak na stopro.. ať tam nejedu podruhý zbytekně.. kontakt na mě 777189630 a pokud tam někdo bude, tak chtěj asi 50 na hodinu.. tak jak?
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: super
Ty bys to mohla vzít asi tudykakaca píše:Tak to jsem ráda. A jak se tam dostanu??? Pojedu asi od Neratovic.
a dál pak jak sem psal Tibimu jedeš po dálnici na Bouli a uvidíš sjezd na Jičín.. je to hned za Benzinou.. tak jak budeš sjíždět, uvidíš po pravý straně tu mega budovu.. to se neztratíš.. a je tam i Mekáč, ale většinou tam bejvá narváno.. tak bysme se mohli scuknout na parkingu za myčkou.. to je když jedeš k tomu Hypru, tak na světlech doprava a pak tam je nově kruháček, přes něj rovně a pak hned doprava.. a další doprava je do tý myčky a doleva je parking, věčně prázdnej Wink
- black_sheep
- Moderátor
muhehehehe tak to je hustyyy na konci ty drahy je obec brezina - auta cesky raj tak tam jsem kupoval coupe premejslel jsem, ze se tam zastavim, rikali ze kdyz budu mit problemy tak se mam ozvat a seznam zavad za jeden mesic dava 30 000,- takze to zkusim, treba mi daj lizatko nebo bombonek na uteseniMartasZ píše:Takže by moh přijet Hujer, kakaca, Tibi, Black a já.. to už je slušná sešlost.. tak dejte vědět.. s tebou bysme se Blacku sešli asi v hradišti.. asi na tý Benzině, to máš hned u sjezdu Anebo to můžeš vzít přes Českou Lípu taky na Bolku.. sice si trochu zajedeš, ale aspoň pojedem všichni v koloně
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS