scoupe turbo - zrychleni
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
scoupe turbo - zrychleni
Zdravicko,
koukam, ze se vas tu s turbinama docela seslo hodne a tak se ptam, mate nekdo zmereny udaje zrychleni? nak jsem jeste nemel moc tu cest turbinku vyzkouset tak me zajima jak to jede alespon podle udaju, ty officialni se dost rozchazej..
treba 0..100, nebo 80..120 na III, IV. stupen.. dik!
koukam, ze se vas tu s turbinama docela seslo hodne a tak se ptam, mate nekdo zmereny udaje zrychleni? nak jsem jeste nemel moc tu cest turbinku vyzkouset tak me zajima jak to jede alespon podle udaju, ty officialni se dost rozchazej..
treba 0..100, nebo 80..120 na III, IV. stupen.. dik!
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Zatim nemereno, pockam si do Mimone pac to nemam kde zmerit, chce to nejlip nejaky letste a tech v okoli Prahy moc neni, navic se mi auto posledni dobou nejak nepozdava. Kdyz sem ho privez byl sem z nej fascinovanej, ale to docela rychle opadlo po prvnich problemech a od ty doby je cely nejaky divny.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zrychleni konecne zmereno O vikendu jsem byl na chate s kamaradkou ktera se netaji tim ze ma rada rychlou jizdu tak mne napadlo ze bychom konecne mohli zmerit zrychleni myho mazlika
Mno a dopadlo to podle mne celkem slusne, 0 - 100 kmh (podle tachometru) krasnych 9s coz mne docela prekvapilo vzhledem k tomu jakej sem amater a ze motor ceka na GO, sice jsem to jel asi 3x ale i tak si myslim ze dobry.
Mi napoprvy nejak nedoslo ze kdyz budu radit na hranici 4000ot. tak to proste nebude tak rychly jako kdyz budu radit na 6000
(To zatlaceni do sedacky kdyz radim kolem 6000ot. je fakt brutalni, kdo nezazil, nepochopi
EDIT: Báj d wej: krasne tahne az do 160, pak jsem uz musel brzdit
Mno a dopadlo to podle mne celkem slusne, 0 - 100 kmh (podle tachometru) krasnych 9s coz mne docela prekvapilo vzhledem k tomu jakej sem amater a ze motor ceka na GO, sice jsem to jel asi 3x ale i tak si myslim ze dobry.
Mi napoprvy nejak nedoslo ze kdyz budu radit na hranici 4000ot. tak to proste nebude tak rychly jako kdyz budu radit na 6000
(To zatlaceni do sedacky kdyz radim kolem 6000ot. je fakt brutalni, kdo nezazil, nepochopi
EDIT: Báj d wej: krasne tahne az do 160, pak jsem uz musel brzdit
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No nevím chlape,jestli se máš čím chlubit. Tvé zrychlení ti měřila kamarádka na chatě ........9s......a byla spokojená. To má asi opravdu ráda rychlost. Doma bych za takové "zrychlení" nedostal od manželky týden večeři.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neboj s timhle druhem zrychleni kterej myslis byla spokojená, alespoň říkala Ale podle toho co pises uz jsi pekne dlouho najist nedostalBorek píše:No nevím chlape,jestli se máš čím chlubit. Tvé zrychlení ti měřila kamarádka na chatě ........9s......a byla spokojená. To má asi opravdu ráda rychlost. Doma bych za takové "zrychlení" nedostal od manželky týden večeři.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Yurii pochopil legraci:lol: .Hele chlape,nech si někdy vyprávět o šniclech paní Borkové a pochopíš,že já hubený nikdy nebudu.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Díky,vyřídím manželce. Lukino,kde se touláš,že jsi nebyl na srazu v Roudné?Jako vždy se tam sešlo super jádro :!:Jo a nejen šnicle,ale i bábovka od manželky byla.