coupe duo zavody
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
máš to ráda ?????????
Mám! Nejradši se dívám, ale většinou jen na foto dokumentaci či video záznam.Všechny srazi znám akorat z PC. Možná někdy na nějaký sraz dorazím, ale až budu mít svoje autíčko. Jestli někdy- .Jezdím pokaždé s jiným (typem vozu) ale zůstávám 100% věrná Hyundai-a nemůžu nic než chválit, nejčastěji jezdím accent 1,5i12V to mi docela vyhovuje-ale coupe je coupe.Jediné co fakt v aute nemůžu je atomat.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To jsou věci .Pravda je,že se tady dlouho neukázal.Auto měl fakt pěkný,tak nechápu,co se u něho děje.Ani na žádnou závadu si snad nikdy nestěžoval.Třeba se ozve a osvětlí nám to.black_sheep píše:hele kyrglas prodava coupe! na sautu, prozradila ho ta adresa dole vpravo..
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
http://hyundai.sbazar.cz/prodam-hyundai ... 88918.html
Ta cena je dost odvážná - pokud si vzpomínám, tak tolik za něj zaplatil, když ho kupoval (možná ani to ne).
No je to škoda, bylo to pěkný auto, ale je fakt, že v klubu se dlouho neukázal a ani mi neodepsal na SMS...
Ta cena je dost odvážná - pokud si vzpomínám, tak tolik za něj zaplatil, když ho kupoval (možná ani to ne).
No je to škoda, bylo to pěkný auto, ale je fakt, že v klubu se dlouho neukázal a ani mi neodepsal na SMS...
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar prudič-tohle je jediný názor za poslední rok,kde s tebou souhlasím.Petr HC píše:To je škoda, nevim proč, ale Kyrglikovo Coupe, bylo jediný čtyřoko, který se mi fakt líbilo...měl ho pěkný
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
No to co máš na mysli mě napadlo jako první. Ale kdo zná MartasZe ví, že on je slušnej kluk a na takový věci nemá ani pomyšleníMartasZ píše:Máš to ráda? tak přijeď na sraz
Naposledy upravil(a) Jirka dne 27 črc 2007, 07:08, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012