Flockování coupéčka
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- miras black 4oko
- *
Flockování coupéčka
miras black 4oko
- Reklama
Hezky .... A stejna otazka, Jak se to udrzuje ?
Naposledy upravil(a) Vita dne 26 črc 2007, 12:06, celkem upraveno 1 x.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
-
- Kontaktovat uživatele:
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Fakt tam je modrá flaška. Je vidět,že tvé oči jako správného Moraváka upoutá láhev vína a poté až auto.Vita píše:Protože mordá je dobrá ... a taky tam ma stylovou mordrou lahev ... a v ni je jiste modry portugal ...Borek píše:Pěkná práce I kolem zadního okna,ty plasty v modrém.....hmmm,pěkné.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ale kdez ... te lahve jsem si vsimnul az pozdeji. Prvni bylo auto ...Borek píše:Fakt tam je modrá flaška. Je vidět,že tvé oči jako správného Moraváka upoutá láhev vína a poté až auto.Vita píše:Protože mordá je dobrá ... a taky tam ma stylovou mordrou lahev ... a v ni je jiste modry portugal ...Borek píše:Pěkná práce I kolem zadního okna,ty plasty v modrém.....hmmm,pěkné.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
- miras black 4oko
- *
Dík...jsem rád že se to líbí...dělal jsem to sám, vč. té flašky, udržuje se to celkem dobře, odpozuje to prach, jak tvrdí výrobce flocku a je to pravda.
Pokud to bude starší..a třeba hůře vypadat, tak není problém, sundá se to dolů,flockne se a opět jako nové.
Cca za 4.500,- se dá udělat celý interiér a ještě vám flock zbyde.
Pokud by někdo ze severu měl zájem, v rámci TCL , není probém naflockovat. Jen pevné materiály.
Pokud to bude starší..a třeba hůře vypadat, tak není problém, sundá se to dolů,flockne se a opět jako nové.
Pokud by někdo ze severu měl zájem, v rámci TCL , není probém naflockovat. Jen pevné materiály.
miras black 4oko
- black_sheep
- Moderátor
jsi z liberce?? zdravim neblikali jsme na sebe ted pred tydnem u autokelly? (tmave modre coupe 96 - dvouvocko )miras black 4oko píše:Dík...jsem rád že se to líbí...dělal jsem to sám, vč. té flašky, udržuje se to celkem dobře, odpozuje to prach, jak tvrdí výrobce flocku a je to pravda.
od rijna jsem tam zase porad - na koleji harcov takze si muzem dat spicha!! interier mam velmi zachovalej, moc krasnej po duchodci takze o flock zajem nemam pac je mi to lito, kdyby byl nakej uz jetej tak proc ne
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- miras black 4oko
- *
- miras black 4oko
- *
Jasně, proč né...třeba zítra...mám volněji. Ahá..jasně psal jsi id října...A jinak si odkud ?black_sheep píše:jsi z liberce?? zdravim neblikali jsme na sebe ted pred tydnem u autokelly? (tmave modre coupe 96 - dvouvocko )miras black 4oko píše:Dík...jsem rád že se to líbí...dělal jsem to sám, vč. té flašky, udržuje se to celkem dobře, odpozuje to prach, jak tvrdí výrobce flocku a je to pravda.
od rijna jsem tam zase porad - na koleji harcov takze si muzem dat spicha!! interier mam velmi zachovalej, moc krasnej po duchodci takze o flock zajem nemam pac je mi to lito, kdyby byl nakej uz jetej tak proc ne
Jezdíš na Hyundai srazy ?
miras black 4oko
- black_sheep
- Moderátor
ted uz neni moc casu ale bejvali doby kdy jsem je i organizoval 2x scoupe sraz a 2x hyundai sraz na mimonimiras black 4oko píše:Jasně, proč né...třeba zítra...mám volněji. Ahá..jasně psal jsi id října...A jinak si odkud ?black_sheep píše:jsi z liberce?? zdravim neblikali jsme na sebe ted pred tydnem u autokelly? (tmave modre coupe 96 - dvouvocko )miras black 4oko píše:Dík...jsem rád že se to líbí...dělal jsem to sám, vč. té flašky, udržuje se to celkem dobře, odpozuje to prach, jak tvrdí výrobce flocku a je to pravda.
Jezdíš na Hyundai srazy ?
jinak - budu v liberci nastalo az od rijna zase, az nam zacne skolni rok, a budu tam pres tejden pondeli-patek.. jinak ted budu 14 dni v maxove a bydlim v novym boru, takze pokud sem budes mit cestu tak me najdes v maxove v chatovym tabore je to konec sveta takze pokud najdes maxov, tak tam najdes i me
I ❤ cars