Moje fotky a videa
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Video Roudná u Tábora!!!!!!!!!!!!!!!
Tak přátelé můžete si prohlédnout Moje dílko tak do toho
http://www.stream.cz//video/6867-hyundai-sraz-2007
http://www.stream.cz//video/6867-hyundai-sraz-2007
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ivan je šikula a hlavně rychlík. Já čekám,až mnou natočený materiál bude mít historickou hodnotu.......tzn.Martasz,až budeme v důchodu,tak to sjedeme .Ze srazů mám natočeno dost materiálu,ale vše je ještě v kameře .Nějak se k tomu nemůžu dokopat. Ale přijde den........a já to stočím na DVD.MartasZ píše:Ivánku super, jen sem čekal, že tam bude víc průjezdů.. i tak je to ale bomba vzpomínka No táááák Borku.. teď je tu žádáno tvoje video
Jo Ivane, půjde to zas stáhnout?
Ivane,jak dlouhý záznam se dá natočit na ten youtube?
Tak zatím snad jedna fotka z posledního srazu-vzal jsem Ivana a Farmáře na oběd do McDonaldu . Ale zdálo se mě,že Tiburon nějak netáhne ,jako by měl motor málo koní.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Martazsi zatím to nebude ,protože mám problémy a nebudu mít na to časBorek píše:Ivan je šikula a hlavně rychlík. Já čekám,až mnou natočený materiál bude mít historickou hodnotu.......tzn.Martasz,až budeme v důchodu,tak to sjedeme .Ze srazů mám natočeno dost materiálu,ale vše je ještě v kameře .Nějak se k tomu nemůžu dokopat. Ale přijde den........a já to stočím na DVD.MartasZ píše:Ivánku super, jen sem čekal, že tam bude víc průjezdů.. i tak je to ale bomba vzpomínka No táááák Borku.. teď je tu žádáno tvoje video
Jo Ivane, půjde to zas stáhnout?
Ivane,jak dlouhý záznam se dá natočit na ten youtube?
Tak zatím snad jedna fotka z posledního srazu-vzal jsem Ivana a Farmáře na oběd do McDonaldu . Ale zdálo se mě,že Tiburon nějak netáhne ,jako by měl motor málo koní.
Borku na stream je povoleno video ve formátu mpg o velikosti maximálně 100Mbajtů!
O de dneška nesnáším koně ,protože kvůly nim jsem v p......!!
Máš svatou pravdu,ale mezitím sem jim tu unás všem nakopal pudele aby se probrali z toho zimního spánku a hle ledy se hnuly!!MartasZ píše:Ivane.. jaký problémy? Kašli na ně.. problémy budou vždy
Ps: Ostatní videa budou,ale až asi v zimě já se fakt časově momentálně nechytám dělám od ráná do večera a je toho moc.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- Kontaktovat uživatele:
No aspoň že si zpátky.. už sme o tebe měli celkem strach.. ale že ti nikdo nezavolal viď.. to bych neřešilivan píše:Máš svatou pravdu,ale mezitím sem jim tu unás všem nakopal pudele aby se probrali z toho zimního spánku a hle ledy se hnuly!!MartasZ píše:Ivane.. jaký problémy? Kašli na ně.. problémy budou vždy
Ps: Ostatní videa budou,ale až asi v zimě já se fakt časově momentálně nechytám dělám od ráná do večera a je toho moc.