sprint - Scoupe 1.5 vs Ferrari F430 - SCOUPE WINS!
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
sprint - Scoupe 1.5 vs Ferrari F430 - SCOUPE WINS!
tak se juknete jak jsem to s mym cernym s-coupe v serii nabancil ferrari F430
http://scoupe.wz.cz/scoupe_vs_f430.avi (je to Avi ve formatu Xvid4)
http://scoupe.wz.cz/scoupe_vs_f430.avi (je to Avi ve formatu Xvid4)
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
klido.. co mi potrebujes?? to bylo mysleny na ty, co ode me neco chtej cislo na me ma par lidi z klubu, urcite hanz, dogin27, romcis, martasz kdyby nekdo potreboval mate svoleni mi ho dat, ale beztak toho moc nezaridim kdyz budu mit na krku deti..Farmář píše:
kdybys jel rovně tak trefíš rovnou sušák na prádlo
btw jak píšeš.... P.S: od 29.7 - 11.8 jsem pryc, a budu jen na telefonu..
... stačí jen SMSka?!? ...
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
tak jsem zpatky! a cislo mu koukam, nikdo neposlal tohle scoupe jsem trosku pobouchal na jednom sraze a diky zlutaskovi ho alespon vubec mam, takze pujde do laku (cerveny hyundai TD uz mam nachystany) a vymenim mu kolecka za stejny co jsem mel na svem scoupe cerne, v originalu si jeste chci nechat a prip. kazde dalsi co sezenu - prodam!Mr.Scully píše:No... blackovo cislo budu asi potrebovat ja, muzete mi ho nekdo poslat pres SZ? Objednal jsem pro blacka ten model Scoupe a potrebuju vedet (1.) jestli ho black zaplatil a (2.) jaka je adresa, kam se to ma poslat.
I ❤ cars