Vážení přátelé,
žádám Vás o pomoc ve věci vozu Hyundai Lantra z r. 1994, jehož vlastníkem je můj otec.
Otec má vážné problémy se zády a pouze anatomické tvarování tzv. "budky řidiče" v tomto vozidle mu vyhovuje a umožňuje mu samostatnou přepravu bez bolestí.
Nová (E)Lantra má však již jinou koncepci (výška volantu, postavení sedadla vzhledem k pedálům apod.).
Můžete mi poradit, od kdy (od kterého roku vyroby) se vnitřní uspořádání Lantry změnilo, že se již nepodobá vozu z r. 1994?
Potřebujeme nutně sehnat co nejzachovalejší nicméně v tomto ohledu stejný vůz, protože naše Lantra již dosluhuje.
Děkuji za pomoc a těším se na odpověď.
Zuzana
Jak se měnil inetriér Lantry?
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
Ahoj Zuzko, zlomovej byl rok 1995, cca do půlky se dělala generace co sháníte.. Podívej se pro orientaci třeba na tipcars.com do 40 tis se seženou pěkný kousky. Osobně bych ještě vyzkoušel třeba Sonatu, měla by být pohodlnější. Ta co se dělala současně s Lantrou jakou máte se vyráběla do roku 1998.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sonatu mohu vřele doporučit vzhledem k mým problémům s páteří(3. měsíce po operaci)výškově nastavitelná sedadla,bederní operka a nastavitelný volant mně umožnuje se přepravovat bezbolestně...
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Se zady mam bohuzel taky vazny problem. Lantra (rv 2000) mi v tomto ohledu moc nepomohla, nova Sonata je na tom o neco lip, ale jeji bocni vedeni stoji za prd. Nejlip se asi citim v Elantre, ma dve nastaveni bederni operky, tvrdsi sedacky (diky kuzi) a trosku lepsi nastaveni sklonu sedaku a operky nez mela Lantra. Zuzko, na www.rezecar.cz -> modelove rady -> Lantra - Elantra si projdi vsechni modely, pote doporucju navstvit treba AAA Auto (hlavne tam nic nekupovat), kde vsechny modely urcite maji a interier si prohlidnete.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
nechci se nikoho zastávat,ale nevím proč doporučuješ v AAA nic nekupovat pochybuji,že by se tam nenašlo dobrý auto(ojetina jako ojetina)a znám jen lidi z okolí kteří koupily auto av AAA a jsou spokojení a bohužel ti co koupily v malých bazarech mají naustálý problémy....chce to auto projít i s mechanikem a navíc dávají pojištění proti skrytým vadám....Hardcam píše:Se zady mam bohuzel taky vazny problem. Lantra (rv 2000) mi v tomto ohledu moc nepomohla, nova Sonata je na tom o neco lip, ale jeji bocni vedeni stoji za prd. Nejlip se asi citim v Elantre, ma dve nastaveni bederni operky, tvrdsi sedacky (diky kuzi) a trosku lepsi nastaveni sklonu sedaku a operky nez mela Lantra. Zuzko, na www.rezecar.cz -> modelove rady -> Lantra - Elantra si projdi vsechni modely, pote doporucju navstvit treba AAA Auto (hlavne tam nic nekupovat), kde vsechny modely urcite maji a interier si prohlidnete.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Dela tam kamarad. Vim, proc tam si auto nekoupim. At si kazdej nakupuje kde chce:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP