jak si zkoplikovat výměnu chladící kapaliny
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
jak si zkoplikovat výměnu chladící kapaliny
dnes nastal čas výměny chl.kapaliny po vypuštění následovalo otření výpustného šroubu,ale po jeho shlédnutí jsem zjistil,že něco nehraje(plastový šroub M9 je z poloviny prožraný)no řekl jsem třeba to vydrží,ale vydrželo jen do té doby než jsem ho chtěl našroubovat(následovalo zalomení)zkusil jsem nalít kapalinu,ale samozřejmně prolínala...následoval telefonát na Bubeníčkovu do Hyundae a naštěstí ho měli skladem 52,-ks...tak jsem nasedl vzal zásobu kapaliny a jel asi 10km(kapalo to pěkně a modlil jsem se aby to vydrželo)po dojetí byl úbytek skoro litr a teplota ani nestoupla nad normál...následovalo vytažení zalomenýho šroubu a našroubování nového a spadnutí kámenu ze srdce takže rada pro ostatní mějte šroubek M9 radši po ruce...
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- Reklama
A co Ty už máš tam to v pohodě?? Kyž už debatujem o mím bejvalím autě???Vita píše:Tak to myslim, ze je klidne mozny ....ivan píše:Si děláš srandu néTommas33 píše:jo a jak jsem čuměl na ten teploměr tak kolem mně projelo červený S-coupé...
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Musíš přitvrdit ,to sou pořád nějaký ohledy s Tebou se taky nikdo nemaže,né???Vita píše:Zatim jeste ne uplne ...ivan píše:A co Ty už máš tam to v pohodě?? Kyž už debatujem o mím bejvalím autě???Vita píše: Tak to myslim, ze je klidne mozny ....
Ale myslim, ze to pujde ....
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)