airbag2

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

Odpovědět
drobcek
*

airbag2

Příspěvek od drobcek »

nazdar! Dnes mi prestali svietit stretávacie svetla, len tak z ničoho nič :( :( Začal som kontrolov poistiek! Každú som vybral a skontroloval, boli ok! Tak som odpojil na chvíľku baterku a čuduj sa svete oni začali svietiť! No a teraz problém - po tomto všetkom som naštartoval a všimol som si ze mi nezhasla kontrolka airbagu! Keď otočím kľučikom normálne bliká a keď štartnem tak nezhasne! Neviete v čom je problém????? Prosím??????
Lantra 1,6 16V 97!
Reklama

ivan
Moderátor

Re: airbag2

Příspěvek od ivan »

drobcek píše:nazdar! Dnes mi prestali svietit stretávacie svetla, len tak z ničoho nič :( :( Začal som kontrolov poistiek! Každú som vybral a skontroloval, boli ok! Tak som odpojil na chvíľku baterku a čuduj sa svete oni začali svietiť! No a teraz problém - po tomto všetkom som naštartoval a všimol som si ze mi nezhasla kontrolka airbagu! Keď otočím kľučikom normálne bliká a keď štartnem tak nezhasne! Neviete v čom je problém????? Prosím??????
Máš chybu v jednotce tohle je absolutní necnost u Hyundaiů :evil: ,přesně tohle jsem zažil na svojí Sonátě :( ,neuděláš s tím vůbec nic,musíš zajet na výmaz Airbagu,jinak Ti to bude svíti pořád!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
drobcek
*

Příspěvek od drobcek »

Ale len tak???? Zničoho nič? A može to neako uškodiť? Myslím teda či to može len tak nahodou vystreliť? Ináč dik za odpoveď!
Lantra 1,6 16V 97!
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

drobcek píše:Ale len tak???? Zničoho nič? A može to neako uškodiť? Myslím teda či to može len tak nahodou vystreliť? Ináč dik za odpoveď!
Vystřelit to nevystřelí,momentálně je Airbag nefunkční a je deaktivován. :wink:
Řídící jednotky airbagů jsou citlivé na palubní napětí,jakmile se změní napětí proudu jednotka to vyhodnotí jako chybu a svítí a svítí bestie :lol: :lol: Stačí ňějaký zkrat ,třeba výměna pjistky nebo odpojení
autobaterie a je vymalováno!! :?
Vždycky měj na paměti ,že vždy když budeš hrabat do elektriky ,tak musí být vypnuté zapalování a to úplně :!: :!:
Jinak dopadneš jako já :oops: když mi na testeru mo je řídící jednotka řekla,že jsem odpojil a připojil autobaterii při zapnutém zaplování :P
Sem měl z toho ostudu :evil: Práskač jeden :lol: :lol: :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
drobcek
*

Příspěvek od drobcek »

Dik moc Ivane! Ja som to robil s otocenym klúčikom v zapaľovani :oops: Ach jo
Lantra 1,6 16V 97!
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Hehehe.. mě se stalo přesně to samý podobný :D Koukni sem ;)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Elektronika“