Auto-moto speciál, Autodiesel
Kolmá 11
190 00 Praha 9
Tel. 266 001 120
Fax 266 001 120
e-mail: inzerce@automotospecial.cz
mobil 603 420 709
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/tem19_die_1n.jpg)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Ano zasielaju, kupujem si ho v beznom Noviny/Tabak "stanku", takze ho nemam predplateny. Ano, je to velmi dobre pisany casopis a dokonca aj laik ako ja si tam najde vela zaujimavych informacii.celloo píše:no, ten kontakt by sa hodil...netusis, zasielaju ho aj na slovensko?
Takze ak su to BOSCH, vsetky tie paranoidne stavy, ze po 100 000 km odidu vstreky a bude treba investovat 100 000 do opravy sa zas nezakladaju na pravdedusser píše:vstreky sú BOSCH
Napiš e-mail a já ti to přepošluEnigmatique píše:Zdravím,
nemáte niekto oskenované to číslo AUTODIESEL, kde sa píše o motore 1.5CRDi pre Hyundai Accent.
Kupujem toto auto a chcel by som si pozrieť viac info o tomto motore.
Díky.
P.S. Na inete som elektronickú verziu nenašiel...
cau tometom píše:Napiš e-mail a já ti to přepošluEnigmatique píše:Zdravím,
nemáte niekto oskenované to číslo AUTODIESEL, kde sa píše o motore 1.5CRDi pre Hyundai Accent.
Kupujem toto auto a chcel by som si pozrieť viac info o tomto motore.
Díky.
P.S. Na inete som elektronickú verziu nenašiel...
vdaka mocEnigmatique píše:Tu som si dovolil umiestnit ten clanok o motore 1.5CRDi, co mi poslal TOM:
http://uloz.to/28405/CRDI.zip
ty si za 1,5 roku nalietal 90 000 km? ty vogo, ty asi lietas Mars=Zem a naspat. Je divne ze Renault to neuznal, to by som sa na tvojom mieste aj dost pohadal - ak si ho servisoval podla predpisov, nesmu predsa nic namietat.. dal by som tych curakov regulerne k suduMilan.M píše:netusim jak je na tom Hyundai ale zrovna jsem opravovat renaulta 1.5 dci kde po 1.5 roku a po 90000km.odesel jeden vstrik o poskodil pist tak ze se musel dat jinej motor a reklamovat to neslo renault to neuznal.novej vstrik stoji 10000 a oprava jednoho stala 4800 a starsi motor 15000kc.vstrik tam je Delphi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |