Koupe ojete Sonaty 97 2.0 16v

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
strato
**
Kontaktovat uživatele:

Koupe ojete Sonaty 97 2.0 16v

Příspěvek od strato »

Zdravim vsechny priznivce Hyundai Sonata

Chci si koupit Sonatu r. 97 2.0 16v najeto 150 000km cena do 70 000kc. A proto prosim o pomoc nebo radu jestli se mi oplati ji koupit pri moji financni situaci. Je mi 21 let mam plat kolem 12 000kc holku nemam bydlim u rodicu. Ptam se proto ze mam mensi obavy pri jeji koupi. Jestli pri takovychle podminkach jak uvadim budu podle Vas schopen udrzovat ji v provozu.. Jestli se to moc nekazi a tak. Auto chci koupit tez hlavne kuli rodine a pro moji poteseni z jezdeni. A taky bych chtel vedet jakova je prumerna spotreba ve meste a mimo a v jake cenove hladine se pohybujov nahradni dily (pouzivane nebo nove to je jedno). Predem moc dekuji za odpovedi. :)
Reklama

Tommas33
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommas33 »

můžu ti potvrdit,že při tomhle platu to utáhneš..zaleží jak budeš jezdit,hlavně projít stav auta při koupi aby jsi se vyvaroval velkým investicím..moje dlohodobá kombinovaná spotřeba je 8.5l na 10km nahradní díly jsou za ceny jiných evropských značek a dostupnost je taky dobrá..nejvetší zátěž je asi pov.ručení,ale já osobně platím u Triglavu 3300,- rok je to s max bonusem a do 20000 obyvatel..hodně štěstí při koupi...
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
strato
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od strato »

JJ diky. Taky si to necham pojistit u Triglavu. A urcite ji necham projit servisem. Radeji zaplatim par kacek servisu a vim co stim je, nez ji koupit jen tak a pak nadavat a rozcilovat se co sem to koupil a valit do toho hodne penez. Jen doufam, ze mi to vydrzi na dlohe trate, ze mi to v pulce cesty nechcipne!
Selshig
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Selshig »

no nejlepší maš se domluvit jestli by si stím mohl zajit hned na STK a tam se ti kouknou jestli je vše v poho raději zaplatit 500než pak koupit něco do čeho sypeš penize
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
Odpovědět

Zpět na „SONATA“