Zdravim lidi,
právě jsem se stal nadšeným držitelem "kupátka" 1. generace, ale protože mě totálně dostala ochota v autorizovaných servisech, chtěl bych se zeptat na pár věci tady. Chystam se na dlouhou cestu do zahraničí cca 10-12 tis. km. Je něco na co si mám dát pozor? Taky jsem se chtěl zeptat, jak jste na tom se spotřebou. Mám 2-litr a myslim si, že do 8 bych se měl vejít.
Dík za každý info.
Scháním pár informací o coupé fx 1.generace
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Reklama
- Kleskojot
- **
- Kontaktovat uživatele:
no na tak dlouhou cestu bych se urcite nevidal bez vymneny oleje a popripade i rozvodaku. ale kdybych mel to auto cca tejden az mesic to bych se bal co to kde udela. a 8mi litru dosahnes kdyz pojedes vetsinou po dalnici tak do 120-140 jinak pocitej prumer 10litru
HYUNDAI coupe 2.0 r.97 zlutasek lepsi nez 120ka))) seru kref
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
Dík za info
Zdravím a děkuju za info. Co se týče běžných věcí, tak to je jasný. Dělal jsem nějakou dobu v servisu (ne hyundai). Spíš mě zajímalo, jestli se něco pravidelně nesere a tak. S tou spotřebou jsem si to už taky skoro vyzkoušel, ale jsem trochu zklamanej, protože spousta lidí na internetu uváděla spotřebu do 8 litrů a to i lidi, kteří to nechtěli prodat. No co, s tim se nějak poperu. Tak ještě jednou díky...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud kolísají otáčky po dlouhý, nebo ostrý jízdě.. taky sem to tu řešil a nejjednodušší je prostříkat konektor Kontaktolem.. problém je, že už si nepamatuju kterej Ale tak nic se nezkazí tim, když se prostříkaj všechny v okolí toho ECFI Já.. respektive Hujer to udělal a od tý doby je po kolísání.. fakt.. nekecám