Lantra netahne
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
jo to CPS se zasira... taky me ceka cisteni za 500 ... zatim se to projevuje mirne na volnobeh ... jinak v poho, olej zere 0,45l na 8000km tet jsem dolival ... taky mooooc v poho ... je to litr a pul na 15000km ...
mno, nahnal jsem tam pul nadrze shell power 99 a muzu jedine doporucit ... neni nic lepsiho co poradne procisti moturek a zvedne ... o poznani zvedne vykon ... lahudka
mno, nahnal jsem tam pul nadrze shell power 99 a muzu jedine doporucit ... neni nic lepsiho co poradne procisti moturek a zvedne ... o poznani zvedne vykon ... lahudka
Korean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
- Reklama
Byl jsem na garancce po 90tkm u Auto Háša Bohušovice nad Ohří a vse funguje tak, jak ma...dokonce mi skvele umyli motor a nalestili a vyluxovali vnitrek:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Muj problem
Mne zase zacala na jare skubat hlavne pri nizsich otackach a kdyz byl studeny motor. Byly spatny dva kabely ke svickam. Mel jsem auticko pred zimou v servise rozvody, svicky, takze vim odkud vitr val. Jedna kovova objimka byla na svicce a druhy kabel nemel vevnitr kov :// Do servisu uz netahnu..
mel jsem Lantru '96 1.6 16V
- Bruce Lee
- **
- Kontaktovat uživatele:
sada zapal.kabelů T749S
Mám typ na kabely:Tesla Blatná a.s.Cena s DPH je 626,-Kč.
Viz. www.tesla-blatna.cz/cs/sada-zapalovacich-kabelu
Mám najeto 216400km a mám ještě původní.
Viz. www.tesla-blatna.cz/cs/sada-zapalovacich-kabelu
Mám najeto 216400km a mám ještě původní.
kabely ke svickam
Co mne nabizeli v auto dilech. Nejlacinejsi byly z 1200/1400/1700. Jenze ten prvni typ pry nebude, tak jsem musel poridit myslim znacka NIPPARTS (tak to chodi, kdyz clovek potrebuje jezdit kazdy den a nema cas.. :// )
Bruce: dobry tip, ale snad je uz potrebovat vymenit u toho auta nebudu
Bruce: dobry tip, ale snad je uz potrebovat vymenit u toho auta nebudu
mel jsem Lantru '96 1.6 16V
Tak sem si obednal kabely z Tesly na svuj Hyundai Lantra kombi 95 ,1.8 16V s motorem G4GM. Kabely sice dosli ale meli kratke "fajfky". Napsal jsem jim na email o mem problemu a pridal jsem ofoceny kabel s mirama a ofoceny TP. Odepsali "....po domluvě s technikama Vám připravíme sadu na váš vůz podle zaslaného obrázku...." . Ted mi prisli nove kabely a pasuji presne (nic sem nedoplacel ..... kabeli me stali asi 750,- kc i s postovnym). Mohu tuto firmu jen doporucit ...solidni a rychli jednani.
A náhodou nejsou to ty Starline kabely ,ta cena by seděla a velkou důvěruJJirka píše:ja jsem si obědnal kabely v Auto Kelly za 720,-
moc v tom nemám!!!To není značka ,to je jenom nějakej levnej klump!!
Není to jenom o ceně ,ale taky o kvalitě a by Tě to nemrzelo !!
P.s Pak se teda pochlub jak to jezdí a jak dlouho vydrží,dik
mimo mísu
Kde je a jak vypadá kontrolka " chek engine " u lantry? Já tam asi nic takového nemám, ani v návodu se o ní nic neříká. Alespoň popis a umístnění na přístrovové desce.
Dík
Rade622
Dík
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
No zrovna mam rozdelanou palubku tak sem ti to vyfotil. Mam Lantru kombi 1.8 GLS 16V ´95..... a misto pro kontrolku tam je ale je zaslepeny a kontrolka tam neni.
http://web.telecom.cz/kucu/1/check_eng.gif
http://web.telecom.cz/kucu/1/check_eng.gif