..von tam má jako Tiburona, jóóó?? Na fotce Hujer není a my tomu doma říkáme jinak Tak to asi myslíš to hezounký kupátko s lambo dveřma, viď???Farmář píše:Tak čučím do srpnovýho čísla A&T ... no a co tam nevidím
Hujerovyho Tiburona tam voplácávaj lehce oděnné děvy
... asi už umejval na sraz Morava
... že se ani nepochlubil,kluk jeden
Nechtěl by někdo vidět svoje auto v ''Časáku'' Autosport-...
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No jasně,můj Tiburon zná také pouze ruční mytí. Farme pospěš ,už ti chystám dvě "myčky".Farmář píše:Jo,přesně to... asi taky někdy zajedu do live myčky
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ne samozdřejmě ti to přeju a až to bude v tuningu tak ho určitě koupím a celý článek důkladně pročtu to si piš!!!Žluťasek píše:Se omlouvam no jinak v tuning magazinu by se to melo vyskytnout v ProsinciMichaelS píše:Jsi mě předběhl jak si to představuješ??Žluťasek píše:Tak je nafoceny probehlo to ok ted jen cekam na nakej formular kde se mam rozepsat o Žluťakovy a pak jen budu cekat a cekat
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
muj tuning
kkidne bych do toho sel mam accenta 1.3 62kW 96rok muzu ti poslat svoje fotky jestli chces napis mi na email michaelM@seznam.cz a ja ti je posli mam airbrash po celem aute ve stylu nitku , kompletni zastavbu v kufru calouneny interier a generalku motoru
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: muj tuning
Ja chcu videt obrazkymichaelm píše:kkidne bych do toho sel mam accenta 1.3 62kW 96rok muzu ti poslat svoje fotky jestli chces napis mi na email michaelM@seznam.cz a ja ti je posli mam airbrash po celem aute ve stylu nitku , kompletni zastavbu v kufru calouneny interier a generalku motoru
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Patrick13
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: muj tuning
Zdarec Kontaktuj redakci Autosport-tuning bellinger@autosport-tuning.cz třeba Petra zeptej se jich estli by neměli zájem a pošli mu fotky na mail oni ti odepíšoumichaelm píše:kkidne bych do toho sel mam accenta 1.3 62kW 96rok muzu ti poslat svoje fotky jestli chces napis mi na email michaelM@seznam.cz a ja ti je posli mam airbrash po celem aute ve stylu nitku , kompletni zastavbu v kufru calouneny interier a generalku motoru
Řídím zatím jenom kolo,Kellys bicycles Quartz green,
Patrick
Patrick