Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No měly by.. ale jsou lepený.. budem to muset zvládnout bez vyndáníJirka píše:MartasZ pěkná práce, ani by člověk neřekl, že se toho dá za den ve dvou tolik udělat. Přeju ti, ať máš konečně autí v cajku
P.S. vysklívat to nebudete?? Dočetl jsem se jen o těch bočních okýnkách, ale předek a zadek musí taky pryč ne?
Doufám že se potkáme všichni na Moravě a pokecáme
-
- Kontaktovat uživatele:
Brácha má přední nárazník ve vývoji
A ty kola jsou 18 palců lakovaný černě se stříbrnou perletí a límce stříbrně.. jsou macatý
A ty kola jsou 18 palců lakovaný černě se stříbrnou perletí a límce stříbrně.. jsou macatý
Naposledy upravil(a) MartasZ dne 19 srp 2007, 22:47, celkem upraveno 1 x.
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
Taky doufám, že to zvládneš a na Moravu dorazíš... Nad tvým Coupe sem slintal už v Roudný, tak teď budu slintat minimálně desetkrát tolik
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové.. nebudete tomu věřit, ale je.......... HOTOVO joooooooooo.. jsem happy
Bylo to teda náročný jako svině, zítra to ještě musim ustrojit a rozleštit.. brácha nadával, co sem si to vymyslel, protože tohle nastříkat, to už chtělo um.. ale myslim, že výsledek opravdu bude stát za to.. a žádný takový druhý Coupe v Čechách nenajdete
Prej nudně jednobarevný
No.. chcete vidět fotky? Já taky.. právě je stahuju.. a mažu do sprchy
Bylo to teda náročný jako svině, zítra to ještě musim ustrojit a rozleštit.. brácha nadával, co sem si to vymyslel, protože tohle nastříkat, to už chtělo um.. ale myslim, že výsledek opravdu bude stát za to.. a žádný takový druhý Coupe v Čechách nenajdete
Prej nudně jednobarevný
No.. chcete vidět fotky? Já taky.. právě je stahuju.. a mažu do sprchy